ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με τον "εγκέφαλο" του ΠΑΟΚ στο 1.95

Ο Έλβαρ Φρίντρικσον
Ο Έλβαρ Φρίντρικσον FIBA

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το κρίσιμο ματς του ΠΑΟΚ με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ για το BCL.

Στην ουδέτερη και χωρίς την παρουσία κόσμου "Χάλα Πιονίρ" αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ τη Χάποελ Ιερουσαλήμ (19:30 Cosmote SPORT 4HD, Live από το SPORT24), ψάχνοντας ντη ίκη που θα του εξασφαλίσει την πρωτιά στον έβδομο όμιλο του Basketball Champions League.

Χάποελ και ΠΑΟΚ έχουν ακριβώς το ίδιο ρεκόρ, τρεις νίκες και μία ήττα, με τον Δικέφαλο του Βορρά να έχει κερδίσει το πρώτο παιχνίδι με 79-77 στην Πυλαία, σε ένα παιχνίδι που ο Κένταλ Σμιθ είχε 16 πόντους για την ομάδα του Φώτη Τακιανού. Ο ΠΑΟΚ είχε αρκετά ανταγωνιστική εικόνα στο ΟΑΚΑ την Κυριακή, παρόλο που γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 97-85 στη Stoiximan Basket League. H διαφορά άνοιξε αρκετά στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για τους τυπικά γηπεδούχους, με την προϊστορία της Χάποελ κόντρα σε ελληνικές ομάδες να είναι στο 8-8. Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ δεν θα αγωνιστεί ο Νίκος Αρσενόπουλος που είναι με ίωση, ενώ αμφίβολος είναι ο Άντριου Χάρισον.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Κομβικός παίκτης για τον ΠΑΟΚ είναι ασφαλώς ο Έλβαρ Φρίντρικσον. Το ενδεχόμενο να μοιράσει τουλάχιστον 5 ασίστ στον αγώνα προσφέρεται σε απόδοση 1.95. Ο Ισλανδός γκαρντ βρίσκεται σε τρομερό φεγγάρι δημιουργικά. Κόντρα στον Παναθηναϊκό μοίρασε 11 ασίστ, απέναντι στον Κολοσσό επίσης 11 και απέναντι στην Μπενφίκα είχε τέσσερις.

Συνολικά μέτρησε 26 τελικές πάσες στα τελευταία τρία επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, δηλαδή 8,5 κατά μέσο όρο. Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον Φρίντρικσον και αν θέλει να πάρει το διπλό θα πρέπει ο Ισλανδός άσος να είναι αψεγάδιαστος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Χάποελ Ιερουσαλήμ - ΠΑΟΚ: Φρίντρικσον Οver 5,5 ασίστ (απόδοση 1.95), 19:30

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ