ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με το Over του Ολυμπιακού στο Μαρούσι για το 2.10

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με το Over του Ολυμπιακού στο Μαρούσι για το 2.10
ΧΑΡΗΣ ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑΣ / EUROKINISSI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με το Μαρούσι για τη Stoiximan Basket League.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε το Μαρούσι στο κλειστό του Αγίου Θωμά, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League (20:15 ERT3, Live από το SPORT24).

Οι ερυθρόλευκοι έρχονται από μία ιδανική διαβολοβδομάδα στη EuroLeague. Μετά την "κακή" ήττα στο ΣΕΦ από την Μπασκόνια, που αναπόφευκτα έφερε στην επιφάνεια την ανάγκη ενίσχυσης του ρόστερ, η ομάδα του κόουτς Μπαρτζώκα αντέδρασε ιδανικά. Κέρδισε αρχικά τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι και εν συνεχεία τον Ερυθρό Αστέρα στο Φάληρο, με τους Αλεκ Πίτερς και Μουσταφά Φαλ να κάνουν ρεκόρ καριέρας στη EuroLeague, ο πρώτος σε πόντους (28) και ο δεύτερος σε ριμπάουντ (14)!

Το αποψινό ματς είναι ασφαλώς εντελώς διαφορετικών απαιτήσεων και λογικά το τεχνικό τιμ των νταμπλούχων Ελλάδος θα επιχειρήσει να ανοίξει το ροτέισον. Βέβαια, το επόμενο ματς στη EuroLeague είναι την ερχόμενη Παρασκευή, με τη Ζάλγκιρις στο ΣΕΦ, επομένως το πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα θα είναι σαφώς πιο ομαλό.

Από την άλλη, το Μαρούσι πανηγύρισε τη 2η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα, την προηγούμενη αγωνιστική, επικρατώντας εκτός έδρας με 93-88 του Λαυρίου. Για την ομάδα του Γιώργου Λημνιάτη, μπορεί αυτό το διπλό να είναι κομβικό στην οικονομία της σεζόν, σε ό,τι αφορά στον βασικό στόχο της παραμονής.

Πρώτος σκόρερ για το Μαρούσι ήταν ο Μπρίσκο με 24 πόντους σε σχεδόν 35 λεπτά συμμετοχής. Από 18 πόντους πρόσθεσαν οι πολύπειροι Γιαννόπουλος και Ραντούλιτσα, ενώ ο Τζούστον έκανε double-double με 12 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Μετά τον Ολυμπιακό, το Μαρούσι έχει πολύ πιο κρίσιμο παιχνίδι για τους στόχους του, κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών, στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Κύριο μέλημα λοιπόν για τους Μαρουσιώτες απόψε θα είναι να φανούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί.

Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια πάντως, το Μαρούσι δέχθηκε 111 πόντους από τον Προμηθέα, 88 από την Καρδίτσα, 103 από το Περιστέρι και 88 από το Λαύριο. Ενδιαφέρον ασφαλώς το 2.10 στο Over 91,5 του Ολυμπιακού, ο οποίος στο προηγούμενο ματς για το πρωτάθλημα κέρδισε με 92-75 τον Προμηθέα.

Παρότι θα απουσιάσουν ξανά οι Γουίλιαμς-Γκος, Μιλουτίνοβ και ΜακΚίσικ, οι ερυθρόλευκοι έχουν προφανώς το βάθος και την ποιότητα σε τέτοιου είδους παιχνίδια να ανεβαίνουν πάνω από τους 90 πόντους. Υπενθυμίζεται επίσης η νίκη του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό στη Ρόδο τον Οκτώβριο, όπου οι Πειραιώτες είχαν σκόραρει 102 πόντους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαρούσι – Ολυμπιακός: Ολυμπιακός Over 91,5 (απόδοση 2.10), 20:15
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ