ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με το Over του φορμαρισμένου Καμπενγκέλε

Ο άσος της ΑΕΚ Betsson Εμφιόντου Καμπενγκέλε
Ο άσος της ΑΕΚ Betsson Εμφιόντου Καμπενγκέλε INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της ΑΕΚ Betsson με τη Σάσαρι για το BCL, αλλά και για τη σημαντική αναμέτρηση της Παρτίζαν με τη Μονακό στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, η ΑΕΚ Betsson υποδέχεται την Ντινάμο Σάσαρι (19:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24) και θέλει τη νίκη προκειμένου να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρωτιά του ομίλου και να προκριθεί απευθείας στη φάση των 16 του Basketball Champions League. Η Ένωση μετράει το απόλυτο μέχρι στιγμής στον όμιλο, τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Οι Ιταλοί έχουν ρεκόρ 1-3 και καίγονται για τη νίκη, για να μπουν τουλάχιστον στο play-in.

Η Σάσαρι προέρχεται από μεγάλη νίκη κόντρα στην Μιλάνο, με 89-83 για το ιταλικό πρωτάθλημα. Στοιχηματικά, έχει ενδιαφέρον το ενδεχόμενο ο Καμπενγκέλε να σημειώσει τουλάχιστον 14 πόντους. Ο Καναδός σέντερ της ΑΕΚ Betsson βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση, αφού στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια μετράει κατά μέσο όρο 18,5 πόντους.

Ο... νόμος της Stark Arena

Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι, η Παρτίζαν αντιμετωπίζει στο Βελιγράδι τη Μονακό (21:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Οι Σέρβοι προέρχονται από μεγάλη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό με ανατροπή, 92-87 στην παράταση. Οι επιστροφές των Αβράμοβιτς και Πάντερ έδωσαν λύσεις και ώθηση στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, κάτι που φάνηκε με το… καλημέρα στο παιχνίδι με το "τριφύλλι".

Η Μονακό με τον Μάικ Τζέιμς να την παίρνει από το χέρι, λύγισε στη Γαλλία τον Ολυμπιακό με 85-77. Βρίσκεται και εκείνη σε αρκετά καλό φεγγάρι. Ωστόσο, η δύναμη της έδρας και η ενέργεια που αντλεί από την καυτή Stark Arena η Παρτίζαν, μας οδηγούν στον άσο σε απόδοση 1.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΑΕΚ Betsson - Ντινάμο Σάσαρι : Καμπενγκέλε Οver 13,5 πόντοι (απόδοση 1.75), 19:30
  • Παρτίζαν - Μονακό: 1 (απόδοση 1.75), 21:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ