ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με το χάντικαπ του Λαυρίου και το Over του Απόλλωνα

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με το χάντικαπ του Λαυρίου και το Over του Απόλλωνα
Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΕΞΑΣ

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις σημαντικές βαθμολογικά αναμετρήσεις Καρδίτσα - Λαύριο και Απόλλων - Μαρούσι στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Η Stoiximan Basket League συνεχίζεται την Κυριακή (26/11) με τρεις αναμετρήσεις. Ειδικά τα παιχνίδια Καρδίτσα Λαύριο (19:00 ERT Sports 1, Live από το SPORT24) και Απόλλων Μαρούσι (20:15 ERT3, Live από το SPORT24) έχουν πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού είναι ανάμεσα σε ομάδες που έχουν στόχο την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, η Καρδίτσα δίνει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της για φέτος. Είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα, έχοντας βέβαια παίξει μέχρι στιγμής μόνο στο... δρόμο. Είναι δεδομένο πως το "Γ. Μπουρούσης" θα της δώσει έξτρα ώθηση.

Η εικόνα της ωστόσο, στα περισσότερα από τα πρώτα επτά ματς της σεζόν ήταν αρκετά προβληματική. Κατά την διάρκεια των αγώνων παρουσιάζει πολλά κενά διαστήματα. Το Λαύριο, προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες. Τελευταία, αυτή κόντρα στο Περιστέρι (89-87), με την ομάδα του Κώστα Μέξα πάντως να δείχνει εξαιρετικό πρόσωπο και να είναι απόλυτα ανταγωνιστική.

Βάσει των εμφανίσεων των δύο ομάδων έως τώρα στη σεζόν, ο φαβοριτισμός της Καρδίτσας δεν μπορεί να δικαιολογηθεί απλά επειδή αγωνίζεται στην έδρα της. Επιλογή μας το διπλό με 5,5 πόντους για το Λαύριο. Στηρίζουμε δηλαδή μία ομάδα που έχει κερδίσει φέτος την ΑΕΚ Betsson, τον ΠΑΟΚ και τον Κολοσσό κι έχει χάσει στο καλάθι από το Περιστέρι.

Οφείλει να είναι επιθετικός ο Απόλλων

Στην Πάτρα, ο Απόλλων φιλοξενεί το Μαρούσι. Δύο από τις ομάδες που αναμένεται να παλέψουν μέχρι το τέλος για να μείνουν στην κατηγορία. Οι Πατρινοί ξεκίνησαν με νίκη κόντρα στην Καρδίτσα, αλλά έκτοτε μετρούν έξι διαδοχικές ήττες. O Κώστας Δελέγκος έχει αναλάβει το τιμόνι της ομάδας εδώ και λίγες εβδομάδες, η εικόνα όμως δεν έχει αλλάξει συνταρακτικά. Οι Πατρινοί μεσοβδόμαδα προχώρησαν και σε μία προσθήκη, ανακοινώνοντας τον Ρασάντ ΝτεΑντρε Βον.

Το Μαρούσι είναι αρκετά δυνατό επιθετικά, σκοράροντας κατά μέσο όρο 83 πόντους. Για νεοφώτιστη ομάδα προφανώς είναι αρκετά υψηλό το νούμερο. Αμυντικά όμως, παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα, αφού δέχεται σχεδόν 95 πόντους κατά μέσο όρο. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα των βορείων προαστίων δέχθηκε 111 πόντους από τον Προμηθέα στην Πάτρα και 88 στο Λαύριο στις δύο προηγούμενες εξόδους της. Ο Απόλλων, αν θέλει να διεκδικήσει τη νίκη, οφείλει να είναι επιθετικός. Στο 1.91 το ενδεχόμενο να σκοράρει πάνω από 79,5 πόντους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Καρδίτσα – Λαύριο: 2 + 5,5 (απόδοση 1.70), 19:00
  • Απόλλων Πάτρας – Μαρούσι: Απόλλων over 79,5 πόντοι (απόδοση 1.91), 20:15
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ