ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με το 1.72 στον "τελικό" πρόκρισης του ΠΑΟΚ με την Τόφας

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με το 1.72 στον "τελικό" πρόκρισης του ΠΑΟΚ με την Τόφας
Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης με τον Μιχάλη Τσαϊρέλη LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Μεγάλο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει την Τόφας σε "τελικό" πρόκρισης στις 16 καλύτερες ομάδες του Basketball Champions League.

Ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει απόψε την πρόκρισή του στους "16" του BCL, αντιμετωπίζοντας στην Πυλαία την Τόφας (Cosmote 4HD, Live από το SPORT24).

Μετά την τεράστια προσπάθεια και νίκη επί της Τόφας στην Τουρκία, ο ΠΑΟΚ διασύρθηκε από το Περιστέρι με 71-35, κάνοντας αρνητικό ρεκόρ σε πόντους στην ιστορία της ομάδας. Φάνηκε ότι οι παίκτες ήταν κουρασμένοι σωματικά και πνευματικά από την υπερπροσπάθεια κόντρα στην Τόφας. Επίσης, ο Σμιθ δεν έχει αντικατασταθεί, αλλά τουλάχιστον ο Φώτης Τακιανός αναμένεται να έχει κανονικά στη διάθεσή του, τους Άλστον και Μπελιάουσκας.

Από την άλλη, η Τόφας, μετά τη μεγάλη νίκη στη Θεσσαλονίκη, γνώρισε τρεις διαδοχικές ήττες, οι δύο για το τουρκικό πρωτάθλημα. Περισσότερο βέβαια την πλήγωσε αυτή από τον ΠΑΟΚ, καθώς έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει την πρόκριση μέσα στην έδρα της.

Με την επιστροφή στο πρωτάθλημα, έχασε και από την ουραγό της λίγκας, Σαμσουνσπόρ με 87-86. Εκτός 12άδας έμειναν οι Σάκιτς, Ντένμον και Ουίνστον που ξεκουράστηκαν για τον αγώνα με τον "Δικέφαλο του Βορρά", ενώ επέστρεψε και ο τραυματίας Προύιτ. Χωρίς προβλήματα λοιπόν οι Τούρκοι στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Βάσει της εικόνας του, τον τελευταίο μήνα, η νίκη στην Τουρκία ήταν η… παρένθεση και όχι ο κανόνας. Ο Δικέφαλος θα έχει την στήριξη του κόσμου του, αλλά οι Τούρκοι φαίνονται να είναι ένα κλικ πάνω σε επίπεδο ποιότητας. Επίσης, είναι πιο έμπειροι και έχουν παίξει ξανά τέτοια παιχνίδια. Πάμε με το διπλό, με τουλάχιστον 2 πόντους στο 1.72.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΠΑΟΚ – Τόφας: 2 -1,5 (απόδοση 1.72), 19:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ