ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με την έδρα του Άρη και το ξέσπασμα του Παναθηναϊκού AKTOR

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με την έδρα του Άρη και το ξέσπασμα του Παναθηναϊκού AKTOR
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Άρης - Περιστέρι bwin και Παναθηναϊκός AKTOR - ΠΑΟΚ από το πρόγραμμα της Stoiximan Basket League.

Με δύο σημαντικές αναμετρήσεις και μάχες ομάδων που βρίσκονται στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, συνεχίζεται το πρόγραμμα της Stoiximan Basket League.

Μεγάλο παιχνίδι στο “Nick Galis Hall”, το Άρης – Περιστέρι bwin (17:15 ERT3, Live από το SPORT24). H ομάδα του Γιάννη Καστρίτη νίκησε στο Μαρούσι με 89-84 και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Βελτίωσε το ρεκόρ της στο 5-4 και είναι στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Στο ίδιο ρεκόρ είναι και το Περιστέρι bwin. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη νίκησε με 90-57 τον Απόλλωνα στο τελευταίο της ματς για το πρωτάθλημα.

Και οι δύο είχαν ανεπιτυχή αποτελέσματα στην Ευρώπη, με τους Θεσσαλονικείς να γνωρίζουν την ήττα με 93-65 από την Γκραν Κανάρια και την ομάδα των δυτικών προαστίων από τη Λε Μαν με 86-78. Ο Γιάννης Καστρίτης δεν υπολογίζει στον Σανόγκο, αλλά θα έχει στη δωδεκάδα τον Λευτέρη Μποχωρίδη.

Ο Άρης στην έδρα του είναι αρκετά δυνατός και αντλεί ώθηση από τον κόσμο του. Το Περιστέρι δεν είναι σε καλό φεγγάρι και δεν παίζει το μπάσκετ που μπορεί. Οι γηπεδούχοι έχουν μεγάλη ανάγκη τη νίκη και ο άσος σε απόδοση 1.75 είναι αποδεκτός.

Ψάχνει ξέσπασμα ο Παναθηναϊκός AKTOR

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ (20:15 ERT3, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είναι αήττητη και πρωτοπόρος με 9-0 ρεκόρ, ενώ ο "Δικέφαλος του Βορρά" βρίσκεται στην 5η με ρεκόρ 5-4.

Στη διπλή αγωνιστική της EuroLeague, οι “πράσινοι” γνώρισαν δύο ήττες. Το "τριφύλλι" έχασε με 71-68 από την Αναντολού Εφές στην Πόλη την περασμένη Τρίτη και ακολούθως, δύο ημέρες αργότερα, λύγισε από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 90-78 στο ΟΑΚΑ.

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε ευρωπαϊκή υποχρέωση. Όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος, ο κόουτς Αταμάν δεν θα έχει ξανά στη διάθεσή του τους τραυματίες Χουάντσο και Παπαπέτρου, αλλά και τον Τζέριαν Γκραντ λόγω τενοντίτιδας στο δεξί γόνατο.

Από την άλλη, για τον ΠΑΟΚ, αμφίβολος είναι ο Χάρισον, ο οποίος παρά το πρόβλημα στη μέση συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Ο Παναθηναϊκός έχει το πάνω χέρι και θα προσπαθήσει να αντιδράσει, ψάχνοντας και μία πειστική εμφάνιση μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στην Ευρώπη.

Το μέγεθος της διαφοράς θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τις διαθέσεις του Παναθηναϊκού AKTOR. Οι “πράσινοι” εκτός απροόπτου θα ψάξουν ένα ξέσπασμα. Εφικτός ο άσος στο -16,5 σε απόδοση άνω του 1.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αρης - Περιστέρι bwin: 1 (απόδοση 1.75), 17:15
  • Παναθηναϊκός AKTOR - ΠΑΟΚ: 1 – 16,5 (απόδοση 1.78), 20:15
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ