ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με την αύρα του Πόρτερ ο ΠΑΟΚ, μεγάλο σκορ στον Άγιο Θωμά!

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με την αύρα του Πόρτερ ο ΠΑΟΚ, μεγάλο σκορ στον Άγιο Θωμά!
Ο Κέβιν Πόρτερ στην πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ PAOK BC

Μετά το διήμερο της EuroLeague, επιστρέφουμε στο εγχώριο πρωτάθλημα με τις αναμετρήσεις της δεύτερης αγωνιστικής του τρίτου γύρου της Stoiximan Basket League.

Ο ΠΑΟΚ όλη την εβδομάδα ήταν θέμα συζήτησης. Για σπουδαίο λόγο, αφού κατάφερε να ολοκληρώσει μία τεράστια μεταγραφή, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ. Μία μεταγραφή που δείχνει πως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό φίνις στη σεζόν.

Ο Δικέφαλος έχει ανεβασμένη ψυχολογία και πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα θα φύγει με νίκη από το Λαύριο, με την ομάδα του Κώστα Μέξα να μην είναι και στο καλύτερο δυνατό φεγγάρι. Παρά την ήττα από την Καρδίτσα, το Λαύριο εξασφάλισε την παραμονή του. Πλέον, χωρίς άγχος θα παλέψει για την οκτάδα. Θα επιλέξουμε το διπλό με τουλάχιστον 3 πόντους στο 1.75.

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

Μετά την τεράστια νίκη που πήρε η Καρδίτσα μέσα στο Λαύριο την περασμένη αγωνιστική, εξασφάλισε την παραμονή της και έριξε τον Απόλλωνα Πάτρας στην Elite League. Το παιχνίδι κόντρα στο Μαρούσι, θεωρητικά είναι αδιάφορο, αφού ο μεγάλος στόχος και για τις δύο ομάδες έχει επιτευχθεί. Ωστόσο η θεσσαλική ομάδα απέχει μία νίκη από τον ΠΑΟΚ και επί της ουσίας έχει ελπίδες να μπει στα play offs.

Από την άλλη, το Μαρούσι πολύ δύσκολα θα προλάβει, αλλά αν θέλει να ελπίζει οφείλει να κερδίσει την Καρδίτσα. Δεν θα πάμε με σημείο, αφού η μπίλια μπορεί να κάτσει παντού. Θα επιλέξουμε το over στους 161,5 πόντους. Η ομάδα των βορείων προαστίων σκοράρει 82 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ οι Θεσσαλοί 76 (απόρροια του κάκιστου πρώτου γύρου). Στα δύο παιχνίδια της κανονικής διάρκειας, σημειώθηκαν πάντως 182 πόντοι (94-88 στο Μαρούσι) και 171 (87-84 στην Καρδίτσα).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λαύριο – ΠΑΟΚ: 2 – 2,5 (απόδοση 1.75), 17:15
  • Μαρούσι - Καρίτσα: Οver 161,5 (απόδοση 1.91), 20:15
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ