ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με Τίλμαν για το απόλυτο στο BCL η AEK Betsson, στο 1.98

Ο Τζάστιν Τίλμαν καρφώνει στο παιχνίδι της ΑΕΚ Betsson με τον Παναθηναϊκό για τη Stoiximan Basket League 2023/24
Ο Τζάστιν Τίλμαν καρφώνει στο παιχνίδι της ΑΕΚ Betsson με τον Παναθηναϊκό για τη Stoiximan Basket League 2023/24 INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της ΑΕΚ Betsson με την Κινγκ Σζτσέτσιν για το BCL.

Η ΑΕΚ Betsson φιλοξενεί απόψε στα Λιόσια την Κινγκ Σζτσέτσιν με στόχο την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμα ματς στο Basketball Champions League (19:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Η Ένωση είναι μέχρι στιγμής αλάνθαστη στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις και πάει ολοταχώς για την πρώτη θέση στον όμιλό της και την απευθείας πρόκριση στους “16” της διοργάνωσης.

Πριν δύο εβδομάδες, οι κιτρινόμαυροι είχαν κερδίσει στην Πολωνία με 86-77, με πρώτους σκόρερ τους Ραντλ (18), Τίλμαν (17) και ΜακΛεμορ (14). Είχαν ασφαλώς προηγηθεί οι μεγάλες νίκες επί της Σάσαρι (83-79) στην Ιταλία και επί της Λούντβιγκσμπουργκ (84-79) εντός έδρας.

Σε αντίθεση με την Ευρώπη, όπου η AEK Betsson συνεχίζει αήττητη, στη Stoiximan Basket League έχει ρεκόρ 3-4. Βέβαια, έχει βγάλει πολύ δύσκολο πρόγραμμα, παίζοντας εκτός έδρας με Ολυμπιακό, Άρη και Παναθηναϊκό.

Τη Δευτέρα πάντως, η ομάδα του Ζοάν Πλάθα έφτασε ένα σουτ μακριά από μία μεγάλη νίκη επί των πράσινων στο ΟΑΚΑ. Παρότι βρέθηκε στο -11 στο πρώτο ημίχρονο, γύρισε το ματς και προηγήθηκε με 85-81 ένα λεπτό πριν το φινάλε. Τελικά, το ροζ φύλλο κατέληξε στον Παναθηναϊκό, δια χειρός Ναν, που έβαλε τους πέντε τελευταίους πόντους του αγώνα. Μοιραίος εν τέλει ήταν ο Ραντλ, που αστόχησε σε ανοιχτό τρίποντο τρία δεύτερα πριν το τέλος. Γενικά, ο Αμερικανός γκαρντ κινήθηκε σε ρηχά νερά στο συγκεκριμένο ματς, αφού το έκλεισε με 1/8 σουτ και μόλις δύο πόντους σε 32 λεπτά συμμετοχής.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Σε κάθε περίπτωση, η ουσία είναι πως η Ένωση κόντραρε στα ίσα μία ομάδα EuroLeague όπως ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μάλιστα διανύει περίοδο φόρμας. Φυσικά, η Σζτσέτσιν δεν βρίσκεται στο ίδιο ποιοτικό επίπεδο και η ΑΕΚ Betsson απόψε είναι καθαρό φαβορί στους -8,5 πόντους.

Αν κατεβάσουμε για μεγαλύτερη ασφάλεια το χάντικαπ σε ένα πιο βατό όριο, στο -3,5 και ζητήσουμε τουλάχιστον 13 πόντους από τον Τίλμαν, χτίζουμε απόδοση κοντά στον διπλασιασμό. Ο 27χρονος Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ είναι φέτος ο πιο σταθερός και αξιόπιστος σκόρερ της Ένωσης και στα τελευταία οκτώ επίσημα ματς, έχει επιβεβαιώσει το 13+ επτά φορές, σκοράροντας κατά μέσο όρο 15,12 πόντους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΑΕΚ Betsson – Κινγκ Σζτσέτσιν: 1 -3,5 & Τίλμαν 13+ πόντοι (απόδοση 1.98), 19:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ