ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με τη φόρμα του Άρη για το 1.72

BASKET LEAGUE 2023-2024 /  -  (  / MEGA PRESS)
BASKET LEAGUE 2023-2024 / - ( / MEGA PRESS) EUROKINISSI SPORTS

H αγωνιστική δράση στην Ελλάδα επιστρέφει με το Final 8 του Κυπέλλου που διεξάγεται στην Κρήτη. Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Περιστέρι, Προμηθέας, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης και Πανιώνιος, κοντράρονται για τον δεύτερο τίτλο της χρονιάς στην Ελλάδα, μετά το Σούπερ Καπ της Ρόδου.

Ο δεύτερος χρονικά προημιτελικά στο αποψινό πρόγραμμα είναι το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη.

Ο ΠΑΟΚ αναγκάστηκε κατά τη διάρκεια της χρονιάς να κάνει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του. Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που υπήρξαν, αλλά και οι συνεχόμενες προσθαφαιρέσεις παικτών έχουν διαταράξει τη χημεία στην ομάδα. Φαίνεται πως δεν είναι δεμένη και πως ακόμα ψάχνεται. Φάνηκε αυτό και στο πρόσφατο ντέρμπι για το πρωτάθλημα, στο Αλεξάνδρειο, όπου ο ΠΑΟΚ ήταν ανταγωνιστικός επί της ουσίας για ένα ημίχρονο.

Σε ό,τι αφορά στην εξάδα των ξένων, ο Φώτης Τακιανός θα αφήσει ξανά εκτός τον Γκίλμορ, δείγμα του ότι δεν τον εμπιστεύεται πλέον.

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

Σε τρομερή κατάσταση τις τελευταίες 30-40 μέρες είναι ο Άρης, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο EuroCup. Η τεράστια νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ είχε συνέχεια και κόντρα στην Τρέντο, αλλά και απέναντι στον ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή. Ο Άρης δείχνει συνέπεια. Είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας, αποδίδει ωραίο και ελκυστικό μπάσκετ, ενώ ο κόσμος του έχει μπει για τα καλά στην εξίσωση.

Το απέδειξε και στο πρόσφατο ντέρμπι όπου οι "κίτρινοι" ήταν κυρίαρχοι στο μεγαλύτερο διάστημα. Η ομάδα του Καστρίτη έχει τον πρώτο λόγο, αφού είναι σε καλύτερη φόρμα και σαφώς πιο ουσιαστική. Πάμε με το διπλό με τουλάχιστον 4 πόντους στο 1.72.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΠΑΟΚ – Άρης: 2 – 3,5 (απόδοση 1.72), 21:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ