ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με ένα combo bet του 2.67 στην Καρδίτσα

Ο τεχνικός του Αμαρουσίου, Γιώργος Λημνιάτης
Ο τεχνικός του Αμαρουσίου, Γιώργος Λημνιάτης INTIME

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται το συναρπαστικό πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League, με την αναμέτρηση στο "Γ. Μπουρούσης" ανάμεσα στην Καρδίτσα και το Μαρούσι να κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Η Καρδίτσα, που προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες, αντιμετωπίζει το Μαρούσι (20:15 ERT3, Live από το SPORT24). Τα αποτελέσματά τους, τον τελευταίο μήνα στην Stoiximan Basket League είναι εντυπωσιακά, καμία ωστόσο από τις δύο δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή.

Οι Θεσσαλοί με ρεκόρ 4-10 ισοβαθμούν με το Λαύριο, έχοντας μία νίκη πάνω από τον Απόλλωνα. Από την πλευρά του, το Μαρούσι έχει ρεκόρ 5-9, ενώ παιχνίδι του πρώτου γύρου, οι "κίτρινοι" είχαν επικρατήσει με 94-88.

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

Η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου βρήκε ρυθμό με τα συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια και μετράει 3/3 νίκες. Αρχικά κέρδισε 76-74 επί του Απόλλωνα Πάτρας με τρίποντο του Μακ στη λήξη. Στη συνέχεια ήρθε το εντυπωσιακό 101-72 επί του Προμηθέα, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχθηκε τον Άρη και πήρε νέα σπουδαία νίκη, επικρατώντας με 80-71.

Το Μαρούσι, μετά το σπουδαίο διπλό στη Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 25 πόντους διαφορά από τον Προμηθέα στον Άγιο Θωμά, αφού δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των Πατρινών, επιθετικά.

Επιθετικά πάντως, η ομάδα του Γιώργου Λημνιάτη δείχνει συνέπεια, σκοράροντας κατά μέσο όρο 82 πόντους. Οι γηπεδούχοι με τη σειρά τους, στα τρία τελευταία ματς έχουν σημειώσει 76, 101 και 80 πόντους αντίστοιχα.

Το ματς αναμένεται γεμάτο και ντέρμπι. Το ενδεχόμενο το Μαρούσι να μην χάσει με περισσότερους από 8 πόντους και να σημειώσουν οι δύο ομάδες τουλάχιστον 157 πόντους μας επιστρέφει απόδοση 2.67.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Καρδίτσα - Μαρούσι: 2 +8,5 & Over 156,5 (απόδοση 2.67), 20:15
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ