ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με ένα Bet Builder στο 2.05 στο Game 2 του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με ένα Bet Builder στο 2.05 στο Game 2 του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον δεύτερο ημιτελικό της Stoiximan Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, στην Πυλαία.

Ο Ολυμπιακός μετά τον οδυνηρό τρόπο που έχασε τον τίτλο της EuroLeague καλείται να ανασυνταχθεί και να επικεντρωθεί στον τελευταίο στόχο της σεζόν, που είναι το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Οι ερυθρόλευκοι βίωσαν στο Κάουνας μία από τις πιο σκληρές στιγμές της ευρωπαϊκής τους ιστορίας, χάνοντας το τρόπαιο κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια τους, με το απίστευτο καλάθι του Σέρχιο Γιουλ. Κι όλα αυτά έναν χρόνο μετά το buzzer beater του Βασίλιε Μίτσιτς, που τους είχε στερήσει την πρόκριση στον τελικό.

Ο κόουτς Μπαρτζώκας παραδέχθηκε στις δηλώσεις του ότι η ήττα από τη Ρεάλ, ήταν μία από τις πιο δύσκολες στιγμές στην καριέρα του. Αμέσως μετά τον χαμένο τελικό, ο τεχνικός του Ολυμπιακού με μία συγκινητική ομιλία, προσπάθεια να εμψυχώσει τους παίκτες του εν όψει της συνέχειας, τονίζοντας μεταξύ άλλων: "Η ομάδα μας θα είναι ενωμένη και θα πολεμήσουμε ως το τέλος για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Ακούστε, κάντε μου μία χάρη. Μην είστε σκυθρωποί. Ας έχουμε περηφάνεια για ό,τι πετύχαμε φέτος. Ψηλά τα κεφάλια".

Απόψε, ο Ολυμπιακός παίζει στην Πυλαία με τον ΠΑΟΚ, για το δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς της Stoiximan Basket League (19:15 ERT3, Live από το SPORT24). Μένει λοιπόν να φανεί σε τι κατάσταση βρίσκεται συναισθηματικά και σωματικά, μετά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλλε στο Κάουνας. Σημειώνεται, ότι ο Κάνααν δεν είναι διαθέσιμος για τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ εκτός θα έμεινε και ο Μπλακ, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Στον αντίποδα, ο ΠΑΟΚ έχει πραγματοποιήσει μία εξαιρετική σεζόν φέτος. Εντός έδρας έχει χάσει μόνο από τον Ολυμπιακό και το Περιστέρι, ενώ στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών, στο ΣΕΦ, ήταν απόλυτα ανταγωνιστικός για να ένα ημίχρονο. Τελικά ηττήθηκε 83-65, πληρώνοντας κυρίως την τρίτη περίοδο, όπου σημείωσε μόλις επτά πόντους.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το σύνολο του κόουτς Τακιανού είχε κενό δέκα ημερών, καθώς μεσολάβησε το Final Four και σίγουρα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την πνευματική και σωματική κόπωση των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κάνει το 2-0, ωστόσο ο ΠΑΟΚ μπορεί να κρατήσει τη διαφορά σε αξιοπρεπή επίπεδα, κάτω από τους 20 πόντους. Μαζί με ένα θεωρητικά ασφαλές Under στους 162,5 πόντους χτίζουμε ένα Bet Builder σε απόδοση 2.05.

Σημειώνεται πως μετά την επιστροφή του Ολυμπιακού στην Basket League, σε δύο ματς στη Θεσσαλονίκη, κόντρα στον ΠΑΟΚ σημειώθηκαν συνολικά 157 και 156 πόντους αντίστοιχα. Επίσης, κανένα από τα τελευταία τέσσερα ματς των ερυθρόλευκων στην Πυλαία δεν πήγε πάνω από τους 157.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: 2 & 1 (+20,5) & Under 162,5 (απόδοση 2.05), 19:15
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ