BETMARKET TIPS

Προγνωστικά μπάσκετ: Με ειδικά στους χρόνους του Final-4

EUROLEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Το Final-4 της EuroLeague ξεκινά και το BetMarket.gr έχει την μπασκετική του πρόταση με δύο ειδικά στοιχήματα παικτών!

Η μεγάλη ώρα του Final-4 έφτασε και φέτος έχουμε την χαρά να έχουμε, όχι μία, αλλά δύο ελληνικές ομάδες. Ο Ολυμπιακός μετέχει για 3η συνεχόμενη φορά σε τελική φάση, ενώ ο Παναθηναϊκός AKTOR επιστρέφει σε Final-4 μετά από 12 χρόνια.

Όσον αφορά τους σημερινούς ημιτελικούς, έχουμε την ανάλυση και δύο ειδικά σημεία παικτών. Ας τα δούμε!

Ξεκινάμε με τον πρώτο χρονικά αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και την Φενέρμπαχτσε. Ο Νάιτζελ Χέιζ Ντέιβις πραγματοποιεί μία ακόμα εκπληκτική σεζόν με την Φενέρμπαχτσε με αποκορύφωμα τους 50 πόντους κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου και αποτελεί τον πλέον σημαίνοντα παίκτη των Τούρκων. Κόντρα στην Μονακό ήταν μαζί με τον Καλάθη οι δύο πιο καταλυτικοί παίκτες της ομάδας. Αν εξετάσουμε την στατιστική του, θα εντοπίσουμε πως με εξαίρεση το Game 2 που πήρε 3 φάουλ, στα υπόλοιπα έπαιξε περισσότερο από 32’ λεπτά. Ακριβώς επειδή σήμερα έχουμε μονό αγώνα και η κούραση θα είναι σε δεύτερη μοίρα, ο Αμερικανός θα πάρει πολλά λεπτά συμμετοχής. Το over 33:00 λεπτά συμμετοχής του Χέιζ Ντέιβις έχει απόδοση 1,87.

Προγνωστικά στοιχήματος

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά EuroLeague για σήμερα και πάμε στον δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ολυμπιακό. Εδώ έχουμε μία επανάληψη του περσινού τελικού, όταν και η Ρεάλ με τον Σέρχιο Γιουλ έκανε την ανατροπή και κατέκτησε τον τίτλο. Και στον συγκεκριμένο αγώνα έχουμε εντοπίσει ένα ειδικό παίκτη και ο πρωταγωνιστής μας είναι ο Κώστας Παπανικολάου. Ο ηγέτης των ερυθρόλευκών είναι ο πλέον επιδραστικός παίκτης της ομάδας στην άμυνα. Περιμένουμε, λοιπόν, πως θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Εδώ υπάρχει το εξής ζήτημα.

Από την άλλη βέβαια υπάρχει ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος χαίρει της εμπιστοσύνης του Γιώργου Μπαρτζώκα, επειδή είναι ένας φόργουορντ με ικανότητα στο κατέβασμα μπάλας και στην άμυνα, ενώ είναι και εκρηκτικός στην επίθεση. Γενικότερα είναι ο παίκτης που αλλάζει ρυθμό στον αγώνα υπέρ των ερυθρολεύκων. Άλλωστε, είναι ο παίκτης που παίρνει μαζί με τον Παπανικολάου λεπτά συμμετοχής στο 3. Αν ο ΜακΚίσικ είναι καλά, πιθανότατα να δούμε τον Παπανικολάου στο 4, όπως τον είδαμε στο Game 5 με την Μπαρτσελόνα. Αν δεν είναι τόσο καλά ο Αμερικανός, θα δούμε περισσότερο Παπανικολάου στο 3 και Πετρούσεφ/Πίτερς στο 4. Δεδομένα, όμως, περιμένουμε πολλά λεπτά συμμετοχής από τον των Πειραιωτών. Γι’ αυτό και επιλέγουμε το over 25:00 στα λεπτά συμμετοχής του Παπανικολάου σε απόδοση 2,00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός AKTOR – Φενέρμπαχτσε: Χέιζ Ντέιβις over 33:00 λεπτά συμμετοχής (απόδοση 1.87), 19:00
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός: Παπανικολάου over 25:00 λεπτά συμμετοχής (απόδοση 2.00), 22:00

Το Final-4 της Euroleague παίζει στο BetMarket.gr με αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες και μελετημένα προγνωστικά!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ