ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με δύο επιλογές στο 3.20 και στο 2.15 στο Περιστέρι - Παναθηναϊκός

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με δύο επιλογές στο 3.20 και στο 2.15 στο Περιστέρι - Παναθηναϊκός
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το τέταρτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς ανάμεσα στο Περιστέρι και τον Παναθηναϊκό.

Η ημιτελική σειρά της Stoiximan Basket League ανάμεσα στο Περιστέρι bwin και τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται απόψε με το τέταρτο κατά σειρά παιχνίδι (19:15 ERT3, Live από το SPORT24). Οι δύο ομάδες έχουν μέχρι στιγμής υπερασπιστεί την έδρα τους και ο Παναθηναϊκός προηγείται με 2-1, επομένως απέχει μία νίκη από την πρόκρισή του στους τελικούς.

Το Περιστέρι ήταν απολύτως ανταγωνιστικό για ένα ημίχρονο (49-49) στο Game 3. Ωστόσο, η ομάδα του κόουτς Σερέλη, με ένα επί μέρους 27-10 στην τρίτη περίοδο ουσιαστικά καθάρισε το ματς.

Κορυφαίος σκόρερ των πράσινων ήταν ο Γκριγκόνις με 20 πόντους, ενώ εξαιρετικός για ακόμη μία φορά ήταν και ο Πονίτκα, με 16 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ. 16 πόντους πρόσθεσε και ο Λι, ωστόσο ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα και είναι αβέβαιο αν θα βρίσκεται στο 100% για το αποψινό ματς.

Στον αντίποδα, ο Φρανσίσκο άγγιξε το double-double στο Game 3 με 19 πόντους και 9 ασίστ. Διψήφιοι επίσης ήταν οι Ντένμον (13), Μωραΐτης (12) και Χάμερ (10). Το Περιστέρι κέρδισε δύο από τις τέσσερις περιόδους και παρότι στο τέλος ηττήθηκε με 89-80 ήταν σαφώς βελτιωμένο συγκριτικά με τον Game 1, όπου είχε γνωρίσει τη συντριβή.

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει απόψε να κλείσει τη σειρά, ωστόσο η ομάδα του κόουτς Σπανούλη έχει αποδείξει στην έδρα της ότι μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε φέτος. Υπενθυμίζεται, ότι στο Game 2 είχε επικρατήσει με 73-58, ενώ είχε κερδίσει το "τριφύλλι" και στην κανονική διάρκεια με 96-89.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ας μην ξεχνάμε επίσης, ότι ο αήττητος στο πρωτάθλημα Ολυμπιακός, κινδύνευσε με ήττα περισσότερο στο κλειστό "Ανδρέας Παπανδρέου", όταν είχε χρειαστεί ένα σουτ του Γουόκαπ 1,4 δεύτερα πριν το φινάλε για να λυγίσει τους "πρίγκιπες της δυτικής όχθης".

Επίσης, ο Παναθηναϊκός είχε χρειαστεί και πέρυσι πέντε ματς για προκριθεί στους τελικούς, γνωρίζοντας δύο ήττες στην ημιτελική σειρά από τη Λάρισα. Στοιχηματικά, ο άσος στο 3.20 είναι value, ειδικά από τη στιγμή που οι πράσινοι έχουν σοβαρό πρόβλημα στη θέση "1", αφού είναι εκτός ρόστερ ο Νέιτ Γουόλτερς και "πληγωμένος" ο Λι.

Με χαμηλότερο ρίσκο στέκεται ο άσος στο 1.70 με +8,5 πόντους χάντικαπ. Αν μάλιστα σημειώσει ταυτόχρονα 12 πόντους ο Φρανσίσκο χτίζουμε ένα bet builder στο 2.15. Ο ηγέτης του Περιστερίου έχει φέτος σε πέντε ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό 15,8 πόντους κατά μέσο όρο και έχει σκοράρει σε όλα μίνιμουμ 12.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Περιστέρι – Παναθηναϊκός, 19:15

  • 1 (απόδοση 3.20)
  • 1 +8,5 & Φρανσίσκο 12+ πόντοι (απόδοση 2.15)
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ