ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με δύο combo σε Πάτρα και Φάληρο

Ο Τόμας Γουόκαπ με τον Δημήτρη Μωραΐτη στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με το Περιστέρι στην κανονική διάρκεια στο ΣΕΦ
Ο Τόμας Γουόκαπ με τον Δημήτρη Μωραΐτη στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με το Περιστέρι στην κανονική διάρκεια INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τα παιχνίδια του Προμηθέα με την ΑΕΚ και του Ολυμπιακού με το Περιστέρι για τα playoffs της Stoiximan Basket League.

Με δύο ακόμη αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα των playoffs στη Stoiximan Basket League. Στην Πάτρα, ο Προμηθέας υποδέχεται την ΑΕΚ και έχει την ευκαιρία με νίκη να περάσει στην ημιτελική φάση (17:00 ERT3, Live από το SPORT24).

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά έσπασε την έδρα της Ενωσης στο πρώτο ματς, κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 95-82 στο Κλειστό των Ανω Λιοσίων. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Δημήτρης Αγραβάνης με 21 πόντους, ενώ άλλοι πέντε παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων.

Ο Προμηθέας έχει πλέον πολύ περισσότερες λύσεις από την ΑΕΚ, καθώς επέστρεψαν οι Νίκος Γκίκας και Κέντρικ Ρέι από τραυματισμούς, ενώ αποκτήθηκε και ο καλός σκόρερ, Μάρκους Φόστερ στη θέση του Κόνορ Φράνκαμπ, που συνεχίζει στη Λιμόζ.

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ΑΕΚ καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, η τέταρτη θέση στην κανονική περίοδο κρίνεται υπερβατική. Στην παρούσα φάση πάντως, η Ένωση δεν δείχνει να έχει άλλες δυνάμεις για να διεκδικήσει κάτι περισσότερο στα playoffs.

Προγνωστικά Μπάσκετ

Λογικά ο Προμηθέας θα κλειδώσει απόψε την πρόκρισή του στον επόμενο γύρο. Ο άσος με -2,5 πόντους χάντικαπ προσφέρεται στο 1.45. Αν ζητήσουμε παράλληλα και το Over 146,5 χτίζουμε απόδοση στο 1.95. Σημειώνεται ότι τα τρία φετινά ματς του Προμηθέα με την ΑΕΚ στη Stoiximan Basket League είχαν από 158 πόντους και πάνω. Επίσης, καμία από τις τελευταίες 11 συναντήσεις τους δεν έπεσε κάτω από τους 150.

Στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το Περιστέρι του Μίλαν Τόμιτς για το πρώτο παιχνίδι της συγκεκριμένης σειράς (19:30 ERT3, Live από το SPORT24). Προφανώς δεν τίθεται θέμα για το ποια ομάδα θα συνεχίσει στην επόμενη φάση. Το Περιστέρι, που τερμάτισε όγδοο στην κανονική περίοδο, απλά θα προσπαθήσει να έχει μία αξιοπρεπή παρουσία.

Οι κυπελλούχοι Ελλάδος επιστρέφουν στην εγχώρια πραγματικότητα μετά τη συμμετοχή τους στο Final Four την περασμένη εβδομάδα. Πρακτικά, τα ματς των προημιτελικών και των ημιτελικών θα χρησιμεύσουν ως προετοιμασία εν όψει των τελικών κόντρα στον Παναθηναϊκό. Λογικά, η ομάδα του κόουτς Μπαρτζώκα θα ψάξει απόψε μία ευρεία νίκη για να αφήσει οριστικά πίσω της τα όσα συνέβησαν στο Βελιγράδι, με τον οριακό αποκλεισμό στον ημιτελικό από την Εφές, χάρη στο dagger του Βασίλιε Μίτσιτς.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε φέτος με 104-85 το Περιστέρι στο ΣΕΦ και με 93-67 εκτός έδρας. Οι "ερυθρόλευκοι" ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια με επιθετικό μέσο όρο 92,6 πόντων. Στο Φάληρο μάλιστα, αυτό το νούμερο έφτασε τους 96,1! Στο 1.85 να πιάσει απόψε ο Ολυμπιακός μίνιμουμ τους 90. Στο 2.15 αν καλύψει κι ένα εφικτό χάντικαπ 14,5 πόντων.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Προμηθέας – ΑΕΚ: 1 -2,5 & Over 146,5 (απόδοση 1.95), 17:00
  • Ολυμπιακός – Περιστέρι: 1 -14,5 & Ολυμπιακός Over 89,5 πόντοι (απόδοση 2.15), 19:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ