ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με δύο combo σε Μαρούσι και Περιστέρι

Ο Μήτρου-Λονγκ
Ο Μήτρου-Λονγκ INTIME SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις της ημέρας από τη Stoiximan Basket League.

Με δύο σημαντικές αναμετρήσεις συνεχίζεται η ένατη αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Το Μαρούσι φιλοξενεί στο κλειστό του Αγίου Θωμά τον Άρη (17:15 ERT3, Live από το SPORT24), ενώ το Περιστέρι bwin υποδέχεται στο "Ανδρέας Παπανδρέου" τον Απόλλωνα Πάτρας (20:15 ERT3, Live από το SPORT24).

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι η ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη θέλει να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά την επικράτηση απέναντι στον Απόλλωνα στην Πάτρα με 75-69. Οι "κίτρινοι" έφτασαν τις τρεις νίκες στο πρωτάθλημα, δύο πάνω από τους Πατρινούς και την Καρδίτσα. Μεσοβδόμαδα μάλιστα, το Μαρούσι ενισχύθηκε, αφού επισημοποίησε τη συμφωνία του με τον φόργουορντ Παναγιώτη Φιλιππάκο.

Ο Άρης δεν τα πηγαίνει καλά το τελευταίο διάστημα, μετρώντας έξι συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Οι Θεσσαλονικείς σπατάλησαν δυνάμεις την Τετάρτη στην Ιταλία και ηττήθηκαν από την Τρέντο με 69-67 για το EuroCup.

Τα ευχάριστα για τον Γιάννη Καστρίτη είναι πως θα έχει στη διάθεσή του τους Γκάλινατ και Τολιόπουλο. Τους πρώτους του σκόρερ στο πρωτάθλημα. Το Μαρούσι πάντως έχει αποδείξει ότι στην έδρα του είναι αρκετά επικίνδυνο. Το ενδεχόμενο να μην ηττηθούν οι γηπεδούχοι με πάνω από 7 πόντους και να σημειώσουν τουλάχιστον 73, προσφέρεται στο 1.70. Η ομάδα των βορείων προαστίων σκοράρει κατά μέσο όρο 82,1 πόντους.

Σαφώς η υπεροχή για την ομάδα του Σπανούλ

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, το Περιστέρι bwin θα κοντραριστεί με τον Απόλλωνα Πάτρας. Το σερί με τους τέσσερις νικηφόρους αγώνες για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη σταμάτησε στο ΣΕΦ, εκεί όπου ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 87-74.

Από την άλλη, ο Απόλλων βρίσκεται σε κάκιστο φεγγάρι. Οι Πατρινοί κέρδισαν στην πρεμιέρα την Καρδίτσα κι έκτοτε μετρούν μόνο ήττες. Επτά στον αριθμό. Η τελευταία… πόνεσε αρκετά, αφού ήταν εντός έδρας απέναντι στο Μαρούσι (75-69).

Παρότι το χάντικαπ είναι μεγάλo, υπάρχει σαφής ποιοτική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων και το Περιστέρι bwin μπορεί να κερδίσει με τουλάχιστον 21 πόντους. Οι "πρίγκιπες της δυτικής όχθης" στην έδρα τους ανεβάζουν τον ρυθμό και είναι αρκετά παραγωγικοί. Η εικόνα του Απόλλωνα, δείχνει πως πάρα πολύ δύσκολα θα μπορέσει να ακολουθήσει αυτό τον ρυθμό. Ο άσος με -21,5 σε combo με τους Over 86,5 πόντους του Περιστερίου μας επιστρέφει απόδοση 2.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαρούσι - Άρης: 1 +7,5 & Μαρούσι over 72,5 (απόδοση 1.70), 17:15
  • Περιστέρι bwin – Απόλλων Πάτρών: 1 – 20,5 & Περιστέρι bwin Οver 86,5 (απόδοση 2.50), 20:15
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ