ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με δύο combo σε Αλεξάνδρειο και Άνω Λιόσια

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με δύο combo σε Αλεξάνδρειο και Άνω Λιόσια
@BASKETBALLCL

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τα παιχνίδια Άρης - Προμηθέας και ΑΕΚ - ΠΑΟΚ για τη Stoiximan Basket League.

Δύο σπουδαία παιχνίδια με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον περιλαμβάνει το σαββατιάτικο πρόγραμμα της Stoiximan Basket League. Στο πρώτο χρονικά, ο Άρης φιλοξενεί τον Προμηθέα (17:15 ERT3, Live από το SPORT24). Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην 6η θέση με ρεκόρ 4-3. Ηττήθηκαν μεσοβδόμαδα από την Ουλμ στην παράταση (99-88) για το EuroCup και συμπλήρωσαν τέσσερις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Προμηθέας βρίσκεται στην τρίτη θέση πίσω από τους δύο αιώνιους με ρεκόρ 5-3. Δεν είχε ευρωπαϊκή υποχρέωση μεσοβδόμαδα.

Στο Nick Galis Hall κοντράρονται δύο… διαφορετικοί κόσμοι. O Άρης διαθέτει μία από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος, αφού δέχεται μόλις 73 πόντους κατά μέσο όρο. Ο Προμηθέας εντυπωσιάζει με την παραγωγικότητά του, αφού σημειώνει 92,1 πόντους (καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα). Οι Πατρινοί βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση ενώ είναι και πιο ξεκούραστοι. Ένα combo που έχει αξία είναι το διπλό με 6,5 πόντους για την ομάδα του Παπαθεοδώρου σε συνδυασμό με το under 164,5 που παίζεται σε τιμή 1.82.

Φορμαρισμένη η ΑΕΚ Betsson

Στα Άνω Λιόσια, διεξάγεται το ντέρμπι δύο Δικεφάλων. Η ΑΕΚ Bettson το τελευταίο διάστημα παίζει εξαιρετικό μπάσκετ. Ηττήθηκε στο σουτ από τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ για το BCL έκανε το 4/4, κερδίζοντας εύκολα τη Στσέτσιν (86-64), την Τετάρτη. Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι με τον Άρη (82-76), σε ένα ματς που παρουσίασε δύο πρόσωπα. Εντυπωσιακό στο πρώτο μέρος σε άμυνα και επίθεση, προβληματικό στο δεύτερο.

Η ΑΕΚ Betsson βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενώ δεν έχει προβλήματα τραυματισμών. Ο ΠΑΟΚ ήρθε στην Αθήνα χωρίς τους Μπελιάουσκας και Γκίλμορ. Σημαντικές απουσίες για το rotation του κόουτς Τακιανού. Ο Λιθουανός γκαρντ αγωνίζεται στο πρωτάθλημα κατά μέσο όρο 25 λεπτά, ενώ ο Αμερικανός φόργουορντ 17. Η Ένωση είναι αρκετά παραγωγική, σημειώνοντας 87 πόντους κατά μέσο όρο. Η φόρμα της ομάδας του Πλάθα σε συνδυασμό με τα προβλήματα του ΠΑΟΚ μας οδηγούν σε ένα combo διπλασιασμού. Να κερδίσει η ΑΕΚ με τουλάχιστον 4 πόντους και να σημειωθούν στο παιχνίδι τουλάχιστον 151 πόντοι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άρης – Προμηθέας: 2 & 6,5 & Under 164,5 (απόδοση 1.82), 17:15
  • ΑΕΚ Betsson – ΠΑΟΚ: 1 -3,5 & Over 150,5 (απόδοση 2.02), 20:15
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ