ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με Bet Builder τριπλασιασμού στο ΠΑΟΚ - Άρης

Ο άσος του ΠΑΟΚ Τζάστιν Άλστον
Ο άσος του ΠΑΟΚ Τζάστιν Άλστον INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη για τη Stoiximan Basket League.

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει από το αποψινό ματς της Stoiximan Basket League είναι φυσικά το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη.

Τα δύο μεγάλα κλαμπ της συμπρωτεύουσας έχουν ξεκινήσει με θετικό πρόσημο τη σεζόν. Ο ΠΑΟΚ έχει ρεκόρ 3-3 στο πρωτάθλημα και προέρχεται από την πολύ μεγάλη νίκη με 79-77 επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ για το Basketball Champions League, στην Πυλαία.

Η ομάδα του Φώτη Τακιανού επικράτησε την Τετάρτη ενός αντιπάλου με πολλαπλάσιο μπάτζετ, ο οποίος μάλιστα θεωρείται από τα φαβορί φέτος για την κατάκτηση του BCL. Πρώτος σκόρερ για τον Δικέφαλο ήταν με 16 πόντους ο νεοφερμένος Κένταλ Σμιθ, που αποκτήθηκε αντί του "κομμένου" Φλάτεν. Καθοριστικός με 11 πόντους ήταν και ο Τζάστιν Άλστον, που επιλέχθηκε για να καλύψει το κενό του τραυματία ΜακΝις.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε κυριολεκτικά διάνα με τους συγκεκριμένους δύο Αμερικάνους. Αμφότεροι του έδωσαν τεράστια ώθηση, παίζοντας με το καλημέρα πρωταγωνιστικό ρόλο. Υπενθυμίζεται, ότι ήταν εξαιρετικοί και στο ντεμπούτο τους στην Πάτρα, όπου ο ΠΑΟΚ κέρδισε 67-54 τον Απόλλωνα, με τον Άλστον να κάνει double-double (19 πόντοι, 14 ριμπάουντ) και τον Σμιθ να έχει 10 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε μόλις 20 λεπτά συμμετοχής.

Στην αντίπερα όχθη, ο Άρης έχει ρεκόρ 4-2 στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας χάσει μόνο από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο Αλεξάνδρειο. Βέβαια, οι "κίτρινοι" και στα δύο ματς ήταν απόλυτα ανταγωνιστικοί. Την Κυριακή, του σύνολο του κόουτς Καστρίτη ηττήθηκε με 65-75 από τους πράσινους και 48 ώρες μετά έπαιξε στη Γαλλία με την Μπουργκ για το EuroCup, χάνοντας εκ νέου με 72-65. Ήταν πάντως και πάλι μαχητικός, παλεύοντας το ματς μέχρι τέλους.

Είναι φυσιολογικό για τον Άρη τα συνεχόμενα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη να έχουν κόστος σε κόπωση, σωματική και πνευματική. Άλλωστε, το EuroCup είναι σαφώς πιο επίπονη διοργάνωση από το BCL. Οι "κίτρινοι" πάντως στέκονται μέχρι στιγμής αξιοπρέπεια και αξιώσεις σε όλα τα μέτωπα και απόψε περιμένουν και την επιστροφή του Σλαφτσάκη, που ήταν εκτός στα τελευταία ματς λόγω τραυματισμού.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες, ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί στους 4,5 πόντους. Λογική αντιμετώπιση, δεδομένου ότι το ματς γίνεται στην Πυλαία και απόψε το Παλατάκι αναμένεται κατάμεστο. Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε, ότι ο Δικέφαλος μετράει εντός έδρας έξι σερί νίκες απέναντι στον Άρη. Τελευταίο διπλό των “κίτρινων” στην Πυλαία ήταν τον Μάιο του 2017 για τα πλέι-οφ. Σε regular season, ο Άρης έχει να κερδίσει μέσα στο σπίτι του ΠΑΟΚ από τον Ιανουάριο του 2016.

Από την άλλη, ο Άρης έχει το δεύτερο καλύτερο αμυντικό rating (98,8) ανάμεσα στις 20 ομάδες του EuroCup και από την αρχή της σεζόν παίζει κυριολεκτικά άμυνα που... τσακίζει κόκαλα. Βέβαια, στην επίθεση δεν είναι το ίδιο αποδοτικός. Στα τελευταία τρία ματς με Μπουργκ, Παναθηναϊκό και Μπουντούτσνοστ έβαλε σε όλα από 65 πόντους και στο EuroCup έχει τον χειρότερο επιθετικό μέσο όρο με 68,1.

Γενικά, ο Άρης πηγαίνει φέτος τα παιχνίδια του σε χαμηλά σκορ και για αυτό το βασικό line στο Under/Over έχει βγει μόλις στους 146,5 πόντους. Στα τελευταία εννιά επίσημα ματς, το σύνολο του Γιάννη Καστρίτη έφερε μόνο ένα Over 146,5. Βάση μας λοιπόν θα είναι το Under, προτιμώντας βέβαια να πάρουμε ένα πιο ασφαλές όριο στους 151,5 πόντους. Από εκεί και πέρα, αναμένεται έναν ντέρμπι με τα όλα του, επομένως μπορούμε να ζητήσουμε το σενάριο να μην κριθεί ο νικητής με διαφορά μεγαλύτερη των έξι πόντων, προκειμένου να χτίσουμε απόδοση τριπλασιασμού.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΠΑΟΚ – Άρης: Under 151,5 & ΠΑΟΚ +6,5 & Αρης +6,5 (απόδοση 3.00), 20:15
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ