ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με Bet Builder του 2.15 στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ Betsson

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με Bet Builder του 2.15 στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ Betsson
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ Betsson, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Η 7η αγωνιστική της Stoiximan Basket League ολοκληρώνεται με το αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ Betsson στο ΟΑΚΑ (17:15 ERT3, Live από το SPORT24).

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από πέντε διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και στα τελευταία εννιά επίσημα παιχνίδια του έχει ρεκόρ 8-1. Σε αυτό το διάστημα έχασε μόνο από την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη.

Στη διπλή αγωνιστική που προηγήθηκε στη EuroLeague, οι πράσινοι αξιοποίησαν στο έπακρο την έδρα τους, επικρατώντας διαδοχικά της Ζάλγκιρις και της Βίρτους Μπολόνια.

Είναι πλέον φανερό, ότι η ομάδα του Εργκίν Αταμάν παίζει με πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σταδιακά διαμορφώνει χαρακτήρα και συγκεκριμένη αγωνιστική ταυτότητα.

Σε ατομικό επίπεδο, ο Ντίνος Μήτογλου πρόσθεσε στο ενεργητικό του άλλη μία σπουδαία εμφάνιση κάνοντας double-double (24 πόντοι, 10 ριμπάουντ) απέναντι στη Βίρτους. Στα θετικά και η σαφώς βελτιωμένη εικόνα του Κέντρικ Ναν, ο οποίος είχε 11 πόντους σε 22 λεπτά. Συνολικά, ο κόουτς Αταμάν είδε έξι παίκτες του να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων την Παρασκευή και τον Γκραντ να βγάζει επτά ασίστ σε σχεδόν 31 λεπτά παρουσίας του στο παρκέ.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η ΑΕΚ Betsson, η οποία μετράει τρεις σερί νίκες και έξι στα τελευταία επτά παιχνίδια της. Στο πιο πρόσφατο δεν συνάντησε δυσκολίες απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, τον οποίο κέρδισε με 93-74 στα Λιόσια, χάρη σε 24 πόντους του Τίλμαν και 18 του Κουζμίνσκας.

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Πλάθα ανέβηκε στο 3-3 στη Stoiximan Basket League, ενώ στο BCL έχει το απόλυτο μέχρι στιγμής με Λούντβιγκσμπουργκ, Σάσαρι και Σζτσέτσιν. Φυσικά, το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ είναι ένα από τα πιο σημαντικά τεστ προόδου για την Ένωση.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Οι κιτρινόμαυροι θα κατέβουν ως καθαρό αουτσάιντερ στους 13,5 πόντους και χωρίς τον ΜακΡέι. Παρόλα αυτά, είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία του κλαμπ, αλλά και για τη συνολική πίστη στη δουλειά που γίνεται, να πραγματοποιήσουν μία ανταγωνιστική εμφάνιση απέναντι σε έναν αντίπαλο επιπέδου EuroLeague.

Υπενθυμίζεται, ότι σε ένα παιχνίδι ανάλογης δυσκολίας, η ΑΕΚ Betsson είχε χάσει πολύ δύσκολα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, στα μέσα Οκτωβρίου με 79-71. Τώρα βέβαια, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο καλύτερό του σημείο, ο ενθουσιασμός είναι διάχυτος και η ομάδα δείχνει λυμένη επιθετικά. Ο άσος δεν ξεπερνάει ούτε το 1.10, αλλά αν έρθει μέχρι 18,5 πόντους φτάνουμε στο 1.60+. Μαζί και με ένα βατό Over 148,5 πόντων, χτίζουμε ένα Bet Builder στο 2.10. Η ΑΕΚ έχει επιθετική λογική ως σύνολο και στα τελευταία επτά παιχνίδια, ξεπέρασε τους 80 πόντους έξι φορές. Έχει λοιπόν τη δυνατότητα να ακολουθήσει ως ένα σημείο τον Παναθηναϊκό, εφόσον οι πράσινοι "ανοίξουν" το σκορ.

Ενδιαφέρον και το 2.05 στο Over 12,5 του Μήτογλου. Αν η ΑΕΚ Betsson φανεί ανταγωνιστική, είναι δεδομένο πως ο κόουτς Αταμάν δεν θα τραβήξει νωρίς στον πάγκο τον κορυφαίο του παίκτη. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι οι πράσινοι συνεχίζουν να παίζουν χωρίς τους Χουάντσο και Παπαπέτρου. Στο τελευταίο ματς για το πρωτάθλημα, με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο, ο διεθνής πάουερ φόργουορντ έμεινε στο παρκέ πάνω από 33 λεπτά και είχε 13 πόντους και 9 ριμπάουντ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ Betsson, 17:15

  • 1 & +18,5 ΑΕΚ & Over 148,5 (απόδοση 2.15)
  • Μήτογλου Over 12,5 (απόδοση 2.05)
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ