ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με αέρα Σάρας η Φενέρ, αντιδρά η Μπαρτσελόνα

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με αέρα Σάρας η Φενέρ, αντιδρά η Μπαρτσελόνα
MIGUEL ANGEL POLO/VALENCIA BASKET

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Φενέρ - Τουρκ Τέλεκομ και Μπαρτσελόνα - Μπασκόνια από το τουρκικό και το ισπανικό πρωτάθλημα αντίστοιχα.

Συνέχεια στο μπάσκετ με τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αφού στην Ελλάδα δεν υπάρχει δράση. Τα βλέμματα στη χώρα μας, είναι στραμμένα στην Καρδίτσα εκεί όπου διεξάγεται το Stoiximan All Star Game.

Στην Τουρκία υπάρχει το ντεμπούτο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε για το πρωτάθλημα, απέναντι στην Τουρκ Τέλεκομ. Για την EuroLeague, η Φενέρ κέρδισε τη Μονακό με 86-74 στο πρώτο ματς με τον Σάρας στον τιμόνι της. Κορυφαίος ήταν ο Χέις-Ντέιβις με 23 πόντους. Ακολούθησαν ο Γουίλμπεκιν με 13, ο Γκούντουριτς με 10, ενώ ο Καλάθης είχε 7 πόντους με 10 ριμπάουντ. Ο Γιώργος Παπαγιάννης παραμένει εκτός μάχης.

Στον αντίποδα, τρεις συνεχόμενες νίκες μετράει η Τουρκ Τέλεκομ σε όλες τις διοργανώσεις. Στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός παραμένει ο ΜακΝτάφι. Η Φενέρείναι πιο ποιοτική, έχει περισσότερες λύσεις και βάθος. Με τον Σάρας στον πάγκο έχει ανακτήσει την καλή της ψυχολογία. Περιμένουμε μία νίκη των γηπεδούχων, σε συνδυασμό με υψηλό σκορ. Πάμε με τον άσο μαζί με το Over 159.5 σε απόδοση 1.87.

Ψάχνει αντίδραση η Μπαρτσελόνα

Οι δύο απογοητευμένες της EuroLeague παίζουν στη Βαρκελώνη. Η Μπαρτσελόνα, η οποία ηττήθηκε με 94-90 από τo Μιλάνο, φιλοξενεί την Μπασκόνια που δεν τα κατάφερε κόντρα στην Βίρτους (91-81). Η ομάδα του Γκριμάου έχει ρεκόρ 9-5 στο ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ αυτή του Ιβάνοβιτς 8-6.

Αμφότερες ψάχνουν αντίδραση. Το παιχνίδι έχει μεγαλύτερο "πρέπει" για την Μπαρτσελόνα, αφού μετράει 4 ήττες στα 5 πιο πρόσφατα ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Εδώ θα κρατήσουμε ένα combo σε τιμή διπλασιασμού. Να κερδίσει η Μπαρτσελόνα με τουλάχιστον 4 πόντους και να σημειωθούν στον αγώνα τουλάχιστον 158 στο 1.98. Οι δύο ομάδες έχουν επιβεβαιώσει το Οver 157,5 πόντων στα 8 τελευταία τους παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φενέρ - Τουρκ Τέλεκομ: 1 & Over 159,5 (απόδοση 1.87), 17:00
  • Μπαρτσελόνα - Μπασκσόνια: 1 -3,5 & Οver 157,5 (απόδοση 1.98), 19:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ