ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Κρατάει το χάντικαπ ο Κολοσσός στην Πυλαία

Ο τεχνικός του Κολοσσού Ρόδου, Κούρο Σεγούρα δίνει οδηγίες σε τάιμ-άουτ
Ο τεχνικός του Κολοσσού Ρόδου, Κούρο Σεγούρα δίνει οδηγίες σε τάιμ-άουτ INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Κολοσσός Ρόδου για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Στην Πυλαία πέφτει η αυλαία της ένατης αγωνιστικής στη Stoiximan Basket League. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Κολοσσό Ρόδου (20:15 ERT3, Live από το SPORT24), με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στη βαθμολογία. Συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται στην 5η θέση με ρεκόρ 4-4, ενώ στο 3-5 είναι ο Κολοσσός Ρόδου.

Η ομάδα του Φώτη Τακιανού έχει ανεβασμένη ψυχολογία, αφού προέρχεται από μεγάλη εντός έδρας νίκη την Τετάρτη με 76-74 κόντρα στη Μπενφίκα για το Basketball Champions League. Οι επιστροφές των τραυματιών Γκίλμορ και Μπελιάουσκας έδωσαν ώθηση και ανάσες στους ασπρόμαυρους, με τον δεύτερο μάλιστα να βάζει 20 κόντρα στους Πορτογάλους.

Στον αντίποδα, οι νησιώτες προέρχονται από ήττα κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Ρόδο, αλλά με καλή εμφάνιση (81-78), με τον Μπραΐκοβιτς να επιβεβαιώνει πως βρίσκεται σε καταπληκτικό φεγγάρι, σημειώνοντας 22 πόντους.

Ο Κολοσσός έχει αποδείξει ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστικός και το ενδεχόμενο να μην ηττηθεί με περισσότερους από 10 πόντους και να σημειώσει ο ίδιος τουλάχιστον 69, προσφέρεται σε απόδοση 1.70. Η ομάδα του Κούρο Σενγκούρα, για τα δεδομένα της, έχει αρκετά μεγάλη παραγωγικότητα, αφού σκοράρει κατά μέσο όρο 78,63 πόντους. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο κουρασμένος, λόγω Ευρώπης, οπότε δεν αποκλείεται να έχουμε ένα κλειστό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΠΑΟΚ – Κολοσσός Ρόδου: 2 + 10,5 & Κολοσσός Οver 68,5 (απόδοση 1.70), 20:15
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ