ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Καλύπτει το χάντικαπ ο ΠΑΟΚ, πληρώνει τις απουσίες ο Άρης

Ο Αντριου Χάρισον του ΠΑΟΚ
Ο Αντριου Χάρισον του ΠΑΟΚ INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις ευρωπαϊκές μάχες του ΠΑΟΚ και του Άρη σε BCL και EuroCup αντίστοιχα.

Με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον συνεχίζεται η δράση στις μπασκετικές ευρωπαϊκές διοργανώσεις την Τετάρτη. Για το EuroCup ο Άρης ταξίδεψε στην Ιταλία για να παίξει με την Τρέντο (21:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24) ενώ για το Basketball Champions League ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Μπενφίκα (19:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24) και ο Προμηθέας ταξίδεψε στη Λιθουανία για να κοντραριστεί με τη Ρίτας (21:15 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24).

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση στον έβδομο όμιλο του BCL με ρεκόρ 2-1, ενώ η Μπενφίκα στην τελευταία με 1-2. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, η Μπενφίκα είχε επικρατήσει με 94-72. Στην Πυλαία βέβαια τα δεδομένα θα είναι πολύ διαφορετικά. Ο Φώτης Τακιανός θα έχει απόψε κανονικά στη διάθεσή του, τους Γκίλμορ και Μπελιάουσκας, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στον τελευταίο αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ για τη Stoiximan Basket League. Αντίθετα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βαγγέλη Μαργαρίτη, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στην μέση.

Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους Πορτογάλους, μετρώντας τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Αντίθετα, η Μπενφίκα έχει τρεις ήττες στα δικά της τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Η συνέπεια, αλλά και η σκληράδα που βγάζει ο ΠΑΟΚ στην έδρα του, δίνουν προβάδισμα στον άσο. Ο Δικέφαλος έχει πετύχει μέχρι στιγμής μεγάλα αποτελέσματα στο BCL απέναντι σε Γαλατά και Χάποελ και δείχνει σε θέση να διεκδικήσει ακόμη και την πρωτιά. Στο χέρι του να καλύψει το χάντικαπ των 5,5 πόντων σε απόδοση 1.93.

Χωρίς τους δύο σκόρερ του ο Άρης

Για το EuroCup, o Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τρέντο. Οι δύο ομάδες έχουν το ίδιο ρεκόρ τρεις νίκες και πέντε ήττες. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη όμως, έχει αρκετά προβλήματα απουσιών. Συγκεκριμένα, την αποστολή του Άρη στην Ιταλία δεν ακολούθησαν οι Σανόγκο, Γκάλινατ και Τολιόπουλος.

Ο Σανόγκο παίζει 23:05 και σημειώνει 7,7 πόντους. Ο Γκάλινατ αγωνίζεται 27:00 και σημειώνει 13,9 πόντους, ενώ ο Τολιόπουλος παίζει σχεδόν 23:00 βάζοντας 11,6 πόντους. Εν ολίγοις ο κόουτς Καστρίτης έχει εκτός τους δύο κορυφαίους σκόρερ του και τον πιο δυναμικό του φόργουορντ.

Προφανώς μιλάμε για πολύ μεγάλο πλήγμα, δεδομένου μάλιστα ότι ο Άρης δεν είναι και η πιο παραγωγική επίθεση της διοργάνωσης, με 70 πόντους κατά μέσο όρο. Με τις υπάρχουσες συνθήκες η Τρέντο έχει μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει. Ο άσος των Ιταλών, σε συνδυασμό με το under 77,5 πόντοι του Άρη βρίσκεται στο 1.82.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΠΑΟΚ – Μπενφίκα: 1 -4,5 (απόδοση 1.93), 19:30
  • Τρέντο - Άρης: 1 & Άρης under 77,5 πόντοι (απόδοση 1.82), 21:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ