ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Καλύπτει το χάντικαπ ο Ολυμπιακός, combo του 1.70 στο Προμηθέας - ΑΕΚ Betsson

Ο Τζάστιν Τίλμαν καρφώνει στο παιχνίδι της ΑΕΚ Betsson με τον Παναθηναϊκό για τη Stoiximan Basket League 2023/24
Ο Τζάστιν Τίλμαν καρφώνει στο παιχνίδι της ΑΕΚ Betsson με τον Παναθηναϊκό για τη Stoiximan Basket League 2023/24 INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της ημέρας από το πρόγραμμα της Stoiximan Basket League.

Με τρεις σημαντικές αναμετρήσεις εκκινεί η 9η στροφή της Stoiximan Basket League. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Λαύριο, ενώ ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Καρδίτσα. Το ματς πάντως της ημέρας λαμβάνει χώρα αναμφίβολα στο «Δ. Τόφαλος», εκεί όπου ο Προμηθέας αντιμετωπίζει την ΑΕΚ Betsson.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, το Λαύριο αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό (15:00, ERT3, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Κώστα Μέξα μετράει 4 συνεχόμενες ήττες, με τελευταία αυτή κόντρα στην Καρδίτσα με 84-68. Προβληματική εικόνα για το Λαύριο, το οποίο ανακοίνωσε την απόκτηση του Σκάιλερ Φλάτεν. Υπενθυμίζεται ότι Αμερικανός ξεκίνησε τη σεζόν στον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη, προέρχεται από σκληρή ήττα στο Μονακό με 85-77 για τη EuroLeague. Ο ρυθμός του αγώνα, το τέμπο και η διαφορά εξαρτάται από τους Πειραιώτες, οι οποίοι είναι προφανώς το μεγάλο φαβορί. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει πως… δεν σταματάει. Στα τελευταία τρία ματς στο πρωτάθλημα κέρδισε με +13 το Περιστέρι, με +28 το Μαρούσι και με +18 τον Προμηθέα. Το διπλό με τουλάχιστον 19 πόντους στο 1.78.

Προγνωστικά Μπάσκετ

Στην Πάτρα ο Προμηθέας υποδέχεται την ΑΕΚ Betsson (20:15, ERT Sports 1, Live από το SPORT24). Δύο από τις καλύτερες ομάδες και πιο φορμαρισμένες της λίγκας. Οι Πατρινοί έχουν ρεκόρ 6-2, ενώ η Ένωση 4-4. Αμφότερες έχουν πανομοιότυπο τρόπο παιχνιδιού. Γρήγορο μπάσκετ, πολλές κατοχές, μεγάλη παραγωγικότητα.

Ο Προμηθέας σκοράρει κατά μέσο όρο 90,2 πόντους, ενώ η ομάδα του Πλάθα 87,3. Πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι κουβαλούν και έξτρα κόπωση από το ταξίδι στη Λιθουανία για το BCL με την Ρίτας, σε ματς που γνώρισαν την ήττα με 77-75. Το ενδεχόμενο η ΑΕΚ Betsson να μην ηττηθεί με περισσότερους από 8 πόντους και να σημειώσει η ίδια τουλάχιστον 76 μας επιστρέφει απόδοση 1.70. Η Ένωση έχει την εμπειρία, το βάθος και την ποιότητα να ακολουθήσει το γρήγορο τέμπο που επιβάλει ο Προμηθέας στην έδρα του.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λαύριο - Ολυμπιακος: 2 – 18,5 (απόδοση 1.75), 15:00
  • Προμηθέας - ΑΕΚ Betsson: 2 + 8,5 & ΑΕΚ Over 75,5 (απόδοση 1.70), 20:15
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ