ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Η υπεροχή του Ταβάρες και το σκορ του Κόλσον

Προγνωστικά Μπάσκετ: Η υπεροχή του Ταβάρες και το σκορ του Κόλσον
ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ/INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την εξ αναβολής αναμέτρηση της Μακάμπι με τη Ρεάλ για την 6η αγωνιστική της EuroLeague.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ κοντράρεται απόψε με τη Ρεάλ (21:15 Novasports Prime, Live από το SPORT24) στο Βελιγράδι σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική της EuroLeague. Οι δύο ομάδες είναι οι μοναδικές που θα έχουν διπλή αγωνιστική υποχρέωση αυτή την εβδομάδα, αφού η Μακάμπι την Πέμπτη θα παίξει και με την Άλμπα, επίσης στο Aleksandar Nikolic Hall, ενώ η Ρεάλ θα δοκιμαστεί μεθαύριο στην Κωνσταντινούπολη με τη Φενέρ.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της διοργάνωσης με 9/9 νίκες, ωστόσο αυτό το διήμερο το σερί τους αναμένεται να δοκιμαστεί σοβαρά. Την προηγούμενη εβδομάδα, το σύνολο του Τσους Ματέο κέρδισε εύκολα με 99-75 την ουραγό Άλμπα, στη Μαδρίτη. Άφησε έτσι πολύ γρήγορα πίσω την ήττα από τη Μάλαγα για την ACB, τη μοναδική των μερένχες στα πρώτα 22 επίσημα ματς της σεζόν για όλες τις διοργανώσεις.

Στον αντίποδα, η Μακάμπι συνεχίζει να βιώνει μία ιδιότυπη κατάσταση, αφού βρίσκεται μακριά από τη βάση της και αγωνίζεται μόνο στη EuroLeague. Την προηγούμενη αγωνιστική πάλεψε στα ίσα το ματς με την Μπαρτσελόνα και το έχασε στις λεπτομέρειες με 90-92. Μοιραίος ο Λορέντσο Μπράουν, που πήρε την ευθύνη της τελευταίας επίθεσης, εκτελώντας για τρεις, όμως το σουτ που επιχείρησε μπροστά στον Ντα Σίλβα βρήκε σίδερο. Κορυφαίος παίκτης για την ομάδα του Οντετ Κάτας ήταν ο Γουέιντ Μπάλντγουιν με 19 πόντους και 8 ασίστ, στο τέλος πάντως δεν διατήρησε την ψυχραιμία του και αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή.

Η Μακάμπι μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα υποχώρησε στο 5-4 και κινδυνεύει απόψε να πέσει στο 50%. Αν πάντως σπάσει το αήττητο της Ρεάλ θα πιάσει στη βαθμολογία τη Μονακό, αλλά και τις δύο ελληνικές ομάδες, Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό. Την περσινή σεζόν, η Μακάμπι ήταν η κορυφαία έδρα της διοργάνωσης με ρεκόρ 15-2. Φέτος όμως, όπως είναι φυσιολογικό, έχει επηρεαστεί από το γεγονός ότι παίζει στο Βελιγράδι κεκλεισμένων των θυρών κι έχει ήδη γνωρίσει δύο ήττες σε τέσσερα ματς εκεί.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Λογικό λοιπόν, ότι η Ρεάλ είναι φαβορί στους 6,5 πόντους. Η Μακάμπι πάντως, με εξαίρεση τη συντριβή στο Μονακό, έχει παλέψει φέτος όλα τα παιχνίδια της κι έχει το τρίτο καλύτερο επιθετικό μέσο όρο με 84,4 πόντους. Από την άλλη βέβαια, η “βασίλισσα” σκοράρει 88,2 πόντους κι έχει μακράν το κορυφαίο αμυντικό rating (102,4) στη λίγκα. Επίσης, με τους Ντεκ και Χεζόνια μπορεί ασφαλώς να καλύψει επαρκώς την απουσία του πολύτιμου Γκερσόν Γιαμπουσέλε.

Από εκεί και πέρα, η Ρεάλ με τον Ταβάρες έχει ένα υπερόπλο στη ρακέτα της, που δύσκολα θα μπορέσει να αντιμετωπίσει η Μακάμπι, καθώς δεν διαθέτει ψηλό σε αυτά τα κυβικά. Είδαμε και στο πρόσφατο παιχνίδι της με τον Ολυμπιακό, ότι Νίμπο, Ριβέρο και Σόρκιν, δυσκολεύτηκαν πολύ με τον Φαλ, ο οποίος τέλειωσε με 10 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Στο 1.95 το Over 13,5 του Ταβάρες σε πόντους και ασίστ.

Μαζί 10 πόντους του Μπόνζι Κόλσον φτάνουμε σε τιμές πάνω από 2.70. Η Μακάμπι βασίζεται κυρίως στις αποφάσεις του Μπράουν και του Μπάλντγουιν, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι για να μπορέσει να φανεί απόψε ανταγωνιστική θα χρειαστεί και τους πόντους του Κόλσον, ο οποίος σκοράρει φέτος 13,7 κι έχει πετύχει πάνω από 10 στα επτά από τα εννιά παιχνίδια της EuroLeague.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ρεάλ: Ταβάρες Over 13,5 πόντοι και ασίστ & Κόλσον 10+ πόντοι (απόδοση 2.72), 21:15
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ