ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Η τελευταία ευκαιρία της ΑΕΚ

Ο Κουζμίνσκας
Ο Κουζμίνσκας EUROKINISSI SPORTS

Μετά την ολοκλήρωση της Stoiximan Basket League και λίγο πριν την κρίσιμη αγωνιστική της Euroleague υπάρχει σημαντική δράση στο Basketball Champions League στον όμιλο της ΑΕΚ Betsson και του Προμηθέα.

Ο Προμηθέας αντιμετωπίζει στην Πάτρα την πρωτοπόρο και αήττητη του ομίλου Μούρθια. Οι Πατρινοί είναι σε καλή κατάσταση αφού νίκησαν τον Άρη με 70-57 και ανέβηκαν στην πρώτη τριάδα της Stoiximan Basket League. Στην Ευρώπη έχει μία ήττα στην Ισπανία απέναντι στην Μούρθια, αλλά έχει κερδίσει τις δύο ομάδες, την ΑΕΚ Betsson και τη Χάποελ Χολόν, με τις οποίες παλεύει για τη δεύτερη θέση.

Από την άλλη, οι Ισπανοί είναι σε πάρα πολύ καλό φεγγάρι κι αν επικρατήσουν στην Πάτρα πάνε φουλ για την πρώτη θέση του ομίλου, άρα θα έχουν πιο εύκολο έργο στους “8”.

Ο Προμηθέας σκοράρει κατά μέσο όρο 86 πόντους, ενώ δέχεται σχεδόν 80. Στους τρεις πρώτους αγώνες της Μούρθια στο BCL έχουν σημειωθεί τα εξής σκoρ: 78-61 με την Χολόν, 90-81 με τον Προμηθέα και 84-79 με την ΑΕΚ Betsson. Η τάση είναι εμφανής. Κρατάμε το Over στους 156,5 στο 1.80.

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

Η ΑΕΚ Betsson με τη μεγάλη νίκη εκτός έδρας στην Πυλαία απέναντι στον ΠΑΟΚ για την Stoiximan Basket League, έκανε ένα μεγάλο βήμα για την κατάληψη της 6ης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Στην Ευρώπη ωστόσο, έχει τρεις ήττες μετά από τρία παιχνίδια και είναι πάρα πολύ δύσκολο να μπει στη δυάδα.

Το παιχνίδι με την Χάποελ Χολόν στο κεκλεισμένων των θυρών γήπεδο των Άνω Λιοσίων είναι must win. Η Ένωση έχει ανεβασμένη ψυχολογία και θεωρούμε πως μπορεί εδώ να πάρει την παρθενική της νίκη στο top 16 απέναντι στη χειρότερη ποιοτικά ομάδα του ομίλου.

Θα πάμε με τον άσο με τουλάχιστον 4 πόντους σε συνδυασμό με το να σκοράρει το σύνολο του Ηλία Ζούρου τουλάχιστον 82. Το συγκεκριμένο combo εντοπίζεται σε απόδοση 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Προμηθέας - Μούρθια: Over 156,5 (απόδοση 1.80), 19:00
  • ΑΕΚ Betsson - Χάποελ Χολόν: 1 -3,5 & ΑΕΚ Betsson over 81,5 (απόδοση 1.80), 20:45
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ