ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Η άμυνα του Άρη οδηγεί στο 2.00

Προγνωστικά Μπάσκετ: Η άμυνα του Άρη οδηγεί στο 2.00
ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση του Άρη με την Μπουργκ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του EuroCup.

Ο Αρης παίζει απόψε στη Γαλλία με την Μπουργκ για την 7η αγωνιστική του EuroCup (20:30 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Οι κίτρινοι έχουν ξεκινήσει με ρεκόρ 3-3, βρίσκονται στην 5η θέση του 2ου ομίλου και διεκδικούν με αξιώσεις την πρόκρισή τους στη νοκ άουτ φάση.

Στον αντίποδα, η Μπουργκ έχει ρεκόρ 4-2, αλλά προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες, οι δύο εκ των οποίων για το γαλλικό πρωτάθλημα. Ειδικά το Σάββατο, η ομάδα του Φρεντερίκ Φοτού πραγματοποίησε τη χειρότερή της εμφάνιση φέτος, σημειώνοντας μόλις 61 πόντους στο εκτός έδρας ματς με τη Σεντ Κουεντίν, που βρίσκεται στη 11η θέση της LNB.

Η Μπουργκ βέβαια, παραμένει μία εξαιρετικά ποιοτική και αθλητική ομάδα. Στη Γαλλάι είναι στην τρίτη θέση με επτά νίκες σε 11 ματς και στο EuroCup διεκδικεί με αξιώσεις την πρώτη δυάδα στον όμιλο, με στόχο να γλιτώσει έναν γύρο και να προκριθεί απευθείας στα προημιτελικά.

Από την άλλη, ο Άρης καταφέρνει και ανταποκρίνεται μέχρι στιγμής στις διαδοχικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το σύνολο του Γιάννη Καστρίτη μετράει επτά νίκες στα τελευταία εννιά επίσημα παιχνίδια!

Την προηγούμενη αγωνιστική για το EuroCup έκανε μία τεράστια ανατροπή μέσα στην Ποντγκόριτσα με αντίπαλο την Μπουντότσνοστ. Παίζοντας άμυνα για σεμινάριο στην τελευταία περίοδο, όπου δέχθηκε μόλις 7 πόντους, κατάφερε και κέρδισε 65-63. Οι Μαυροβούνιοι προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο ακόμη και με 16 πόντους διαφορά και βρέθηκαν στο +9 στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, ο Άρης ωστόσο βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και γύρισε το ματς με κορυφαίους τους Γκάλινατ (15) και Μπάνκστον (14).

Οι Θεσσαλονικείς ήταν απόλυτα ανταγωνιστικοί και την Κυριακή, στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο Αλεξάνδρειο. Ναι μεν έχασαν με 75-65, παρόλα αυτά πάλεψαν μέχρι το τέλος, επιβεβαιώνοντας το refuse to die πνεύμα τους. Ακόμη μία καλή εμφάνιση πρόσθεσε ο Μπάνκστον με 16 πόντους, ενώ στην εξίσωση επέστρεψε και ο Τολιόπουλος (15 πόντους), δείχνοντας ότι έχει αφήσει πλέον πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Προφανώς, η αποστολή του Άρη στο Ekinox δεν θα είναι καθόλου εύκολη, καθώς καλείται μέσα σε 48 ώρες να δώσει δεύτερο διαδοχικό απαιτητικό ματς. Ο Άρης πάντως είναι μία ομάδα που βασίζεται κυρίως στη σκληρή του άμυνα και συνηθίζει μέσα από αυτή να ελέγχει το ρυθμό των αγώνων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά την ήττα από την Πανεβέζις στη Λιθουανία με 84-74, δεν δέχθηκε σε κανένα από τα επόμενα εννιά παιχνίδια του πάνω από 78 πόντους. Στα έξι από αυτά μάλιστα, δέχθηκε μέχρι 70! Αν το σύνολο του κόουτς Καστρίτη κρατήσει και την Μπουργκ κάτω από τους 80 πόντους, τότε δεν αποκλείεται να κυνηγήσει ακόμη ένα μεγάλο διπλό. Το Under 160,5, το οποίο έχει επιβεβαιώσει ο Άρης φέτος 11/12 φορές επιστρέφει απόδοση 1.42. Μαζί με ένα χάντικαπ 11,5 πόντων υπέρ των κίτρινων χτίζουμε απόδοση 2.00. Ο Άρης την τρέχουσα σεζόν έχει χάσει με διαφορά μεγαλύτερη των 11 πόντων μόνο στην πρεμιέρα με την περσινή κάτοχο του τίτλου, Γκραν Κανάρια.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπουργκ – Άρης: Under 160,5 & 2 +11,5 (απόδοση 2.00), 20:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ