ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά μπάσκετ: Έτοιμη για το 3-1 και τον τίτλο η Ρεάλ

Ο Γκάμπριελ Ντεκ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Γκάμπριελ Ντεκ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον τέταρτο τελικό της Liga Endesa ανάμεσα στη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα.

Η Ρεάλ φιλοξενεί απόψε στο WiZink Center την Μπαρτσελόνα στον τέταρτο τελικό της Liga Endesa (19:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Το σκορ είναι 2-1 υπέρ της "βασίλισσας", η οποία με ακόμη μία νίκη θα επιστρέψει στην κορυφή της Ισπανίας για πρώτη φορά μετά το 2019.

Ρεάλ - Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Οι Μαδριλένοι σε όλη τη σειρά των τελικών έχουν αποδείξει ότι βρίσκονται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τους Καταλανούς. Στο Game 3, η Ρεάλ κέρδισε πειστικά με 81-66, επικρατώντας και στα τέσσερα δεκάλεπτα. Είχε μάλιστα τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, τον Ντεκ (14), τον Κοζέρ (13), τον Γιουλ (10) και τον Ταβάρες (10). Εξαιρετικός ήταν ξανά και ο Γκερσόν Γιαμπουσέλι, ο οποίος άγγιξε το double-double με εννιά πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για ακόμη ένα παιχνίδι δεν μπόρεσε να βρει λύσεις επιθετικά και ο Λιθουανός τεχνικός πρακτικά πέταξε λευκή πετσέτα στην τελευταία περίοδο. Με εξαίρεση τον Κάιλ Κούριτς, ο οποίος είχε 15 πόντους με 3/4 τρίποντα, κανείς άλλος δεν διασώθηκε από το καταλανικό ναυάγιο.

Είναι φανερό πως στα πρώτα τρία παιχνίδια των τελικών, η Μπαρτσελόνα αγκομαχεί και σκοράρει μόλις 70,6 πόντους κατά μέσο όρο. Αντίθετα, η Ρεάλ ξεπέρασε τους 80 δύο φορές και μόνο στον δεύτερο τελικό, τον οποίο έχασε, έμεινε χαμηλά, καθώς το συγκεκριμένο ματς πήγε στη δύναμη και το μπασκετικό "ξύλο".

Στην κατάσταση που βρίσκεται η Μπαρτσελόνα δεν έχει κάτι άλλο να αντιπαρατάξει αυτή τη στιγμή. Μόνο αν κρατήσει τη Ρεάλ κάτω από τους 80 πόντους θα έχει τύχει για να κάνει το break και να στείλει τη σειρά σε πέμπτο ματς. Σε αυτή τη λογική, στέκεται το Under 160,5 στο 1.50+, το οποίο επαληθεύτηκε άνετα στα δύο προηγούμενα ματς. Αν ζητήσουμε παράλληλα και τη νίκη των μερένγκες, που είναι εμφανώς η καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στην Ισπανία, χτίζουμε ένα εξαιρετικό combo στο 2.20.

Προγνωστικά Μπάσκετ

Στα επί μέρους στοιχήματα των παικτών, έχουν βγει εντελώς λάθος τα βασικά line των Κόρι Χίγκινς και Κάιλ Κούριτς, με βάση την εικόνα τους στους πρώτους τρεις τελικούς. Ο Χίγκινς σκοράρει κατά μέσο όρο 5,6 πόντους και ο Κούριτς 11,3, έχοντας 6/14 τρίποντα (42,8%). Παρόλα αυτά, οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν στο 9,5 το line του Χίγκινς και στο 7,5 του Κούριτς. Στο 3.25 αν πάρουμε το combo με το Under του πρώτου και το Over του δεύτερου.

Από την πλευρά της Ρεάλ, πέρα από τον Γιαμπουσέλι και τον Ταβάρες, που κάνουν συνολικά εξαιρετική σεζόν, σε παίκτες κλειδιά στους τελικούς της ACB έχουν εξελιχθεί ο Γκάμπριελ Ντεκ και ο Φαμπιάν Κοζέρ. Στα δύο ματς που κέρδισε η "βασίλισσα" ο Ντεκ είχε συνολικά 32 πόντους και ο Κοζέρ 28! Στο Game 2, όπου η Ρεάλ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τους 70 πόντους και οι δύο μαζί σημείωσαν μόλις 11.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Κοζέρ είχε κάνει τη διαφορά και στον ημιτελικό της EuroLeague, σημειώνοντας 18 πόντους. Ο πολύπειρος Γάλλος γκαρντ σκοράρει 10,6 κατά μέσο όρο στα τελευταία πέντε clasico. Αντίστοιχα, ο δυναμικός Αργεντινός πάουερ φόργουορντ έχει 12,6 πόντους κατά μέσο όρο στα πέντε πιο πρόσφατα ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα.

Γενικά, όταν αυτοί οι δύο πάνε καλά επιθετικά, η Ρεάλ νιώθει άνετα και συνήθως κερδίζει. Στο 2.70 να σκοράρουν αμφότεροι μίνιμουμ από εννιά πόντους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ – Μπαρτσελόνα: 1 & Under 160,5 (απόδοση 2.20), 19:00
  • Ρεάλ – Μπαρτσελόνα: Χίγκινς Under 9,5 πόντοι & Κούριτς Over 7,5 πόντοι (απόδοση 3.25), 19:00
  • Ρεάλ – Μπαρτσελόνα: Ντεκ 9+ πόντοι & Κοζέρ 9+ πόντοι (απόδοση 2.70), 19:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ