ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Combo του 2.47 στο Game 3 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Περιστέρι bwin

Ο Πάρις Λι με τον Σιλβέν Φρανσίσκο στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι bwin
Ο Πάρις Λι με τον Σιλβέν Φρανσίσκο στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι bwin INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το τρίτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς για τη Stoiximan Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το Περιστέρι.

Η σειρά των ημιτελικών της Stoiximan Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το Περιστέρι bwin συνεχίζεται απόψε με την τρίτη αναμέτρηση των δύο ομάδων (19:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24).

Ο Παναθηναϊκός συνέτριψε στο πρώτο ματς το Περιστέρι με 101-57, ωστόσο η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη μεταμορφώθηκε στο Game 2 και ισοφάρισε σε 1-1, επικρατώντας στο κλειστό "Ανδρέας Παπανδρέου" με 73-58.

Στο δεύτερο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός ήταν απελπιστικά άστοχος, αφού τέλειωσε με 31,7% εντός παιδιάς και μόλις 3/26 τρίποντα, ήτοι ποσοστό 11,5%. Είναι χαρακτηριστικό πως το σύνολο του κόουτς Σερέλη πήρε 30 πόντους από τους Ματέους Πονίτκα (17) και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη (13), ωστόσο δεν έχει κανένα άλλο παίκτη με διψήφιο αριθμό πόντων.

Στον αντίποδα, το Περιστέρι είχε τρεις "διψήφιους" (Μίλαν, Ντένμον, Φρανσίσκο) και τον Στέλιο Πουλιανίτη με εννιά πόντους.

Μαζί με την κανονική διάρκεια, οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί φέτος ήδη τέσσερις φορές και έχουν μοιραστεί από δύο νίκες, χωρίς να έχει υπάρξει κάποιο διπλό. Υπενθυμίζεται, ότι τον περασμένο Ιανουάριο, το Περιστέρι ήταν απόλυτα ανταγωνιστικό μέσα στο ΟΑΚΑ, χάνοντας τελικά στον πόντο (72-71) από τους 39 φορές πρωταθλητές Ελλάδος.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ο Παναθηναϊκός παραμένει ασφαλώς το φαβορί στη σειρά και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους τελικούς. Μάλιστα, απόψε η νίκη του προσφέρεται μόλις στο 1.10. Πάντως, το συγκρότημα του κόουτς Σπανούλη έχει αποδείξει φέτος έμπρακτα, τόσο με την πορεία του στο πρωτάθλημα, όσο και με την παρουσία του στον τελικό του κυπέλλου, πως είναι η καλύτερη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά τους δύο αιώνιους.

Δεν αποκλείεται λοιπόν, το Περιστέρι να είναι σαφώς πιο ανταγωνιστικό συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών, όπου η εικόνα του δεν ήταν αντιπροσωπευτική της συνολικής παρουσίας του φέτος. Το διπλό με +15,5 πόντους προσφέρεται στο 1.55, ενώ αν ζητήσουμε ταυτόχρονα και 11+ πόντους από τον Πάρις Λι χτίζουμε απόδοση άνω του 2.45.

Ο Λι είναι ο πιο σταθερός και αξιόπιστος παίκτης των πράσινων φέτος. Στο Game 1 είχε 16 πόντους, ενώ στην ήττα από το Περιστέρι στο β' γύρο της regular season, τον περασμένο Απρίλιου, είχε πετύχει 30. Κατά μέσο όρο σκοράρει 11,4 πόντους στη Stoiximan Basket League, ενώ σε 33 ματς στη EuroLeague είχε 11,2.

Στα ειδικά παικτών, ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Over 12,5 του Σιλβέν Φρανσίσκο σε απόδοση 1.86. Ο άσος του Περιστερίου έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική σεζόν και με τις εμφανίσεις του επιβεβαιώνει ότι είναι ένας παίκτης που αξίζει να πάρει μία ευκαιρία από ομάδα της EuroLeague. Όλα δείχνουν λοιπόν, ότι την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα δοκιμαστεί στο κορυφαίο επίπεδο, αφού φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τη Βιλερμπάν.

Ο Γάλλος γκαρντ σκοράρει φέτος 12,2 πόντους στο ελληνικό πρωτάθλημα και ειδικά στα τέσσερα ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό έχει σημειώσει κατά μέσο όρο 15. Φυσικά, μιλάμε για το βαρόμετρο του Περιστερίου, καθώς από την εμφάνισή του, θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό αν θα μπορέσουν οι "πρίγκιπες της δυτικής όχθης" να κοντράρουν τον Παναθηναϊκό μέσα στο ΟΑΚΑ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Παναθηναϊκός – Περιστέρι, 19:15

  • 2 +15,5 & Λι 11+ πόντοι (απόδοση 2.47)
  • Φρανσίσκο Over 12,5 πόντοι (απόδοση 1.86)
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ