ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Combo του 1.72 στη Ρόδο, προβάδισμα το Λαύριο στην Πάτρα

Ο άσος του Κολοσσού Ρόδου Λόντον Περάντες
Ο άσος του Κολοσσού Ρόδου Λόντον Περάντες INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Κολοσσός - Προμηθέας και Απόλλων - Λαύριο σε Ρόδο και Πάτρα αντίστοιχα, από το πρόγραμμα της Stoiximan Basket League.

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League. Στο “μικροσκόπιο” μας, θα μπουν τα παιχνίδια σε Ρόδο και Πάτρα, από τα οποία έχουν προκύψει δύο επιλογές με στοιχηματική αξία.

Στο πρώτο χρονικά, ο Κολοσσός Ρόδου αντιμετωπίζει τον Προμηθέα (16:00 ERT Sport 1, Live από το SPORT24). Οι Ροδίτες βρίσκονται στη 10η θέση με ρεκόρ 3-6, ενώ οι Πατρινοί στην 3η με ρεκόρ 7-2. Η ομάδα του Κούρο Σενγκούρα προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες κόντρα σε ΠΑΟΚ εκτός (93-81) και Παναθηναϊκό εντός (81-78). Ωστόσο και στα δύο παιχνίδια, ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστική.

Ο Προμηθέας από την άλλη, πήρε το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Πάτρα με 100-95, έχασε όμως για δύο μήνες τον Χάντερ Χέιλ. Τον κορυφαίο και πιο επιδραστικό παίκτη του, αλλά και τον πρώτο σκόρερ στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του κόουτς Παπαθεοδώρου αντέδρασε άμεσα, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ/φόργουορντ Τζαμάλ Τζόουνς.

Η Ρόδος είναι μία αρκετά δύσκολη έδρα για τον οποιονδήποτε. Ο Προμηθέας δεν ξέρουμε πώς θα διαχειριστεί την απώλεια του πιο κομβικού του παίκτη. Το ενδεχόμενο να μην ηττηθεί ο Κολοσσός με περισσότερους από 8 πόντους και να σημειώσει τουλάχιστον 75 προσφέρεται σε τιμές άνω του 1.70.

Υπερτερεί στη μεγάλη εικόνα το Λαύριο

Να επιστρέψει στις νίκες μετά από οκτώ διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα αναζητά ο Απόλλων (17:15 ERT3, Live από το SPORT24). Οι Πατρινοί έκαναν δεχτή την παραίτηση του Κώστα Δελέγκου, με τον Γιάννη Χριστόπουλο να το διαδέχεται. Ο Απόλλων βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 1-8.

Στον αντίποδα, το Λαύριο είναι στο 3-6 και παλεύει για να τερματίσει στην πρώτη επτάδα της βαθμολογίας στον πρώτο γύρο, για να παίξει στο Final 8 του Κυπέλλου. Η ομάδα του Κώστα Μέξα μετράει μεν 5 σερί ήττες, αλλά το μπάσκετ που παίζει είναι αρκετά καλό. Οι ξένοι του έχουν προσαρμοστεί στα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος και μερικοί από αυτούς, όπως ο Θόρντον και ο Καστανέδα, πραγματικά διαπρέπουν.

Παρά τις συνεχόμενες ήττες και των δύο, στη μεγάλη εικόνα η ανωτερότητα του Λαυρίου είναι εμφανής. Σε απόδοση 1.75 το διπλό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κολοσσός Ρόδου - Προμηθέας: 1 +8,5 & Κολοσσός over 74,5 πόντοι (απόδοση 1.72), 16:00
  • Απόλλων Πατρών - Λαύριο: 2 (απόδοση 1.75), 17:15
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ