ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Αντέχει στην Ουγγαρία η ΑΕΚ, με το Over στο Μούρθια - Προμηθέας

BASKET LEAGUE 2023-2024 /  -  
( /EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2023-2024 / - ( /EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πλούσια η αγωνιστική δράση στο μπάσκετ με παιχνίδια τόσο για τη EuroLeague, όσο και για το EuroCup και το Basketball Champions League.

Στην Ουγγαρία, η Χάποελ Χολόν αντιμετωπίζει την ΑΕΚ Betsson. Οι Ισραηλινοί μέσα στην Ισπανία δεν άντεξαν ούτε ένα ημίχρονο κόντρα στην Μούρθια και έχασαν με 78-61. Ο Σμιθ είχε 18 πόντους και ο Χάρις είχε 17. Στην επιστροφή της στο Ισραήλ, πήρε τη νίκη επί της Χαποέλ Ελιάτ με 87-71 και έμεινε στην πρώτη 4άδα.

Η ΑΕΚ Betsson, στο ντεμπούτο του Ηλία Ζούρου, κέρδισε την Καρδίτσα με 95-86 και πήρε βαθιά βαθμολογική θέση. Στο BCL ηττήθηκε από τον Προμηθέα με 80-79 και πλέον είναι με την πλάτη στον τοίχο. Στην Ευρώπη πάντως, δείχνει πάντα καλύτερο πρόσωπο. Μπορεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως η Χάποελ δεν θα έχει την στήριξη των οπαδών της και θα αγωνιστεί μακριά από τη φυσική της έδρα. Έχει αξία το διπλό σε απόδοση 1.70.

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

Για την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των "16" του BCL αγωνίζεται και ο Προμηθέας, που αντιμετωπίζει την Μούρθια στην Ισπανία. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με νίκη τον όμιλο, με τον Προμηθέα να κερδίζει στο νήμα την ΑΕΚ. Το έργο της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου θα είναι απόψε αρκετά δύσκολο, αφού η Μούρθια είναι πολύ επικίνδυνο σύνολο.

Παίζει το κλασικό ισπανικό παιχνίδι με πολλές κατοχές και μεγάλα σκορ. Ο Προμηθέας εξυπηρετεί τέτοιου είδους μπάσκετ, αφού κι εκείνος διαθέτει αθλητές, κυρίως ξένους, με τρομερά επιθετικά χαρακτηριστικά και ταλέντο. Οι δύο ομάδες είναι από τις πιο παραγωγικές στην διοργάνωση. Πάμε με το Οver στους 158,5 πόντους σε απόδοση 1.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χάποελ Χολόν– ΑΕΚ Betsson: 2 (απόδοση 1.70), 19:00
  • Μούρθια – Προμηθέας: Over 158,5 (απόδοση 1.70), 21:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ