ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Ανεβάζει το σκορ ο Ολυμπιακός, ακολουθεί το Περιστέρι bwin του Σπανούλη

Προγνωστικά Μπάσκετ: Ανεβάζει το σκορ ο Ολυμπιακός, ακολουθεί το Περιστέρι bwin του Σπανούλη
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με το Περιστέρι bwin στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο ΣΕΦ το Περιστέρι bwin ολοκληρώνεται η 8η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Πάντα ιδιαίτερα τα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, με τον άλλοτε θρύλο των Πειραιωτών και νυν προπονητή του Περιστερίου, Βασίλη Σπανούλη, να είναι στο επίκεντρο. Οι ερυθρόλευκοι έχουν μία ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είναι σε καλό φεγγάρι, μετρώντας 5 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Στον αντίποδα, οι "πρίγκιπες της δυτικής όχθης" μετρούν 6 νίκες στα τελευταία 7 παιχνίδια, έχοντας ηττηθεί μόνο από τη Μάλαγα στην Ισπανία. Το Περιστέρι στο πρωτάθλημα προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες.

Αγωνιστικά ζητήματα για τη ομάδα του Βασίλη Σπανούλη δεν υπάρχουν. Όσον αφορά στους πρωταθλητές, ο κόουτς Μπαρτζώκας, ως γνωστόν δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γουίλιαμς-Γκος.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα, αφού σκοράρει κατά μέσο όρο 85,1 πόντους. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα έχει αυξήσει αισθητά την παραγωγικότητά του. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα πέντε προηγούμενα παιχνίδια σημείωσε 89, 111, 88, 79 και 92 πόντους αντίστοιχα.

Αρκετά παραγωγικό είναι και το Περιστέρι bwin, το οποίο σκοράρει 80,8 πόντους κατά μέσο όρο. Πίσω όμως, δέχθηκε 87 από τη Σομπατέλι, 87 από το Λαύριο και 81 από τη Μάλαγα. Στο μόνο από τα τελευταία τέσσερα επίσημα ματς, που τα πήγε περίφημα αμυντικά, ήταν κόντρα στην Καρδίτσα, την οποία κράτησε μόλις στους 48 πόντους.

Ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερο βάθος και ποιότητα, ενώ μετά τις επιστροφές των Μιλουτίνοβ και ΜακΚίσικ ο κόουτς Μπαρτζώκας μπορεί να δημιουργήσει και πιο ισορροπημένα ροτέισον. Στο χέρι των γηπεδούχων να επιβάλουν το δικό τους ρυθμό και να πάνε το σκορ ψηλά. Στο 2.00 το combo άσος με -7,5 και Over 149,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός – Περιστέρι: 1 -7,5 & Over 149,5 (απόδοση 2.00), 20:15
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ