BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Μουντιάλ: Ποντάρισμα διπλασιασμού πάνω στην ανεβασμένη Αργεντινή

Ο Λιονέλ Μέσι της Αργεντινής πανηγυρίζει κόντρα στην Πολωνία για τη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Στάδιο 974", Ντόχα | Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022
Ο Λιονέλ Μέσι της Αργεντινής πανηγυρίζει κόντρα στην Πολωνία για τη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Στάδιο 974", Ντόχα | Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 © 2022/NATACHA PISARENKO/AP IMAGES

Το BetMarket.gr αναλύει και προτείνει για τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των "16".

Καμία δεν έχει κερδίσει όλα τα ματς, όλες έχουν δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ. Μετά και την ήττα της Βραζιλίας χθες βράδυ, δεν υπάρχει ομάδα που να προχωρά στη διοργάνωση άτρωτη.

Όχι πως είχε και τόση σημασία, άλλωστε από εδώ και πέρα τα λάθη είναι ασυγχώρητα. Στον δρόμο που δεν χωρά σφάλματα, για όποια θέλει να φτάσει λίγο πριν τη Χριστούγεννα στην κορυφή του κόσμου.

Στοιχηματικά, αυτό το 2.00 που πληρώνει ο άσος της Ολλανδίας κόντρα στις ΗΠΑ, στο ματς που ανοίγει την αυλαία της φάση των "16" χτυπά σίγουρα στο μάτι. Είναι μπόλικο για την ποιότητα, την ιστορία και το brand name των δύο χωρών. Αν ήταν ματς πρεμιέρας, τότε ο άσος βαριά θα πλήρωνε 1.60.

Σήμερα όμως έχουμε πίσω μας την εικόνα των τριών αγώνων στον όμιλο. Εκεί όπου η Ολλανδία δεν έπεισε σε κανένα από αυτά, κάνοντας τις στοιχηματικές εταιρίες να προσέχουν πολύ το ενδεχόμενο να πάει πρόωρα σπίτι της η ομάδα του Φαν Χάαλ. Ως παίκτες δύο επιλογές έχουμε. Είτε αφήνουμε το ματς στην ησυχία του, καθώς το χάλι της Ολλανδίας το έχουμε δει ή ποντάρουμε στο… μπόλικο 2.00 του άσου, πιστεύοντας πως στα νοκ άουτ ο έμπειρος Φαν Χαάαλ έχει το δικό του σχέδιο!

Στο δικό μας πινακάκι επιλογών θα μπει ένας άλλος διπλασιασμός. Το να σκοράρει η Αργεντινή και στα δύο ημίχρονα του δικού της παιχνιδιού απέναντι στην Αυστραλία. Η παρέα του Μέσι αντέδρασε άψογα στην ήττα της πρεμιέρας. Κέρδισε με άγχος το Μεξικό και με άνεση την Πολωνία. Ανέβαζε στροφές, έφτιαξε ψυχολογία και μπαίνει πανέτοιμη στο τελικό σπριντ.

Τι δεν έκανε στον όμιλο; Να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα. Μπορεί να το κάνει απόψε, απέναντι ίσως στην πιο αδύναμη ομάδα από τις 16 που συνεχίζουν. Οι Αυστραλοί με μέγιστο 0.58 xGoal ανά ματς στον όμιλο, ευνοήθηκαν από τύχη και κακή κατάσταση της Δανίας για να φτάσουν μέχρι εδώ. Το πανηγύρισαν δεόντως, αλλά λογικά ο δρόμος τερματίζει απόψε.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αργεντινή - Αυστραλία Αργεντινή γκολ και στα 2 ημίχρονα (απόδοση 2.00), 21:00

Το Μουντιάλ συνεχίζεται στο BetMarket.gr με πλούσιες, καθημερινές, αναλύσεις και ειδικά στοιχήματα για τη φάση των νοκ άουτ. Διάβασε τα πάντα και κάνε τη σύγκριση αποδόσεων Μουντιάλ 2022 για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα σε πραγματικό χρόνο!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΙΚΗΤΗ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ