TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά Μουντιάλ: Παίρνει το όπλο του ο Χάκπο για το 3.10

Προγνωστικά Μουντιάλ: Παίρνει το όπλο του ο Χάκπο για το 3.10
Ο Κόντι Γκάκπο πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με τη Σενεγάλη @ 2022 THANASSIS STAVRAKIS / AP IMAGES

Η Ολλανδία κοντράρεται με τον Ισημερινό για τη δεύτερη αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θέλει να κλείσει από νωρίς με την υπόθεση-πρόκριση. Ποντάρισμα στο 3.10.

Ανοίγει η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με τα ματς του πρώτου και του δεύτερου ομίλου να διεξάγονται κατά τη σημερινή ημέρα. Για τον πρώτο όμιλο η Ολλανδία κοντράρεται με τον Ισημερινό (18:00 ΑΝΤ1 , LIVE από το SPORT24 ), με τις δύο ομάδες να ξεκινούν με το δεξί τις υποχρεώσεις του, καθώς η Ολλανδία υπέταξε τη Σενεγάλη με 2-0, ενώ ο Ισημερινός κέρδισε με το ίδιο σκορ το Κατάρ. Ο Βαλένσια βίωσε μια ιστορική βραδιά για τον ίδιο αλλά την ίδια ώρα δεν έθελξε κιόλας η ομάδα συνολικά, αν και αξίζει να σημειωθεί πως από ένα σημείο και έπειτα έγιναν δοκιμές.

Η Ολλανδία τα βρήκε σκούρα κόντρα στη Σενεγάλη, κέρδισε πιο δύσκολα από όσο δείχνει το τελικό σκορ και αντιμετώπισαν ζητήματα στη δημιουργία παιχνιδιού. Επέκτεινε το αήττητο σερί της όπως και να έχει πάντως στα 16 ματς. Οι Οράνιε κόντρα σε ομάδες της Λατινικής Αμερικής διατηρούν θετική παράδοση, καθώς σε 14 περιπτώσεις έχασαν μόλις δύο φορές (8 νίκες, 4 ισοπαλίες) και αυτές ήταν από Αργεντινή και Βραζιλία. Οι Εκουτοριανοί από την άλλη μετρούν 1-1-4 ρεκόρ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Ισημερινός είναι μια σκληρή ομάδα, θα προσπαθήσει να κλείσει τους χώρους και να εγκλωβίσει τον Ντεπάι, ο οποίος είναι από τους πιο απειλητικούς παίκτες του Φαν Χάαλ και η αιχμή του δόρατος. Θα πάει προσεκτικά ο πολύπειρος τεχνικός και με υπομονή στο παιχνίδι του, έχει το πάνω χέρι στη μάχη των πάγκων. Ο Ισημερινός έχει δυναμικούς αμυντικούς και όχι… δαντελένιους. Για τον λόγο αυτό βάζουμε στην εξίσωση τον ανεβασμένο Χάκπο που κάνει γεμάτη σεζόν έως τώρα και μπορεί να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ. Σκόραρε και στην πρεμιέρα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολλανδία - Ισημερινός: Να σκοράρει ο Χάκπο (απόδοση 3.10), 18:00

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΙΚΗΤΗ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ