TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά Μουντιάλ: Με φόρα και παράδοση ο Σουάρες για να πληρώσει

Ο Λουίς Σουάρες με τη φανέλα της Ουρουγουάης  σε αναμέτρηση κόντρα στην Παραγουάη
Ο Λουίς Σουάρες με τη φανέλα της Ουρουγουάης © 2022 JORGE SAENZ/ASSOCIATED PRESS

Η Ουρουγουάη κάνει πρεμιέρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ κόντρα στη Ν. Κορέα του Πάουλο Μπέντο. Ποντάρισμα στο 3.00.

Στη μάχη του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπαίνει την Πέμπτη η Ουρουγουάη η οποία ανοίγει το πρόγραμμα του τελευταίου ομίλου στις 15:00 κόντρα στη Νότια Κορέα (ANT1, ANT1+, LIVE από το SPORT24, ) του Πάουλο Μπέντο. Πορτογαλία και Γκάνα οι άλλες δύο ομάδες του ομίλου. Οι ελπίδες πολλές για τη Σελέστε που πάει με μεγάλη αυτοπεποίθηση στη διοργάνωση και με στόχο να δώσει έναν από τους τελευταίους χορούς με τον Λουίς Σουάρες. Όλοι θέλουν να κρατήσει ως το τέλος ο χορός αυτός.

Η μικρή πληθυσμιακά αυτή χώρα της Λατινικής Αμερικής συνεχίζει να παράγει παίκτες παγκόσμιας κλάσης και πίσω από τον Καβάνι και τον Σουάρες ακολουθούν άλλοι εξίσου αξιόλογοι. Μετά από 15 χρόνια στον πάγκο κάθεται άλλο πρόσωπο από τον εμβληματικό Όσκαρ Ταμπάρες. Τον διαδέχθηκε ο Ντιέγκο Αλόνσο, που χρειάστηκε χρόνο για να στρώσει την ομάδα, υπήρξαν στιγμές προβληματισμού, αλλά τα κατάφερε στα κομβικά σημεία της προκριματικής φάσης, τερμάτισε πίσω από Βραζιλία και Αργεντινή ύστερα από ένα εκπληκτικό ντεμαράζ στο τέλος με τέσσερις σερί νίκες.

Η Νότια Κορέα είναι μια φιλόδοξη ομάδα, έχει για αστέρι της τον Σον, ο οποίος προέρχεται από επέμβαση λόγω καταγμάτων στο αριστερό μάτι, έχει προπονηθεί με προστατευτική μάσκα και έχει ενδιαφέρον να δούμε σε τι κατάσταση είναι ακριβώς και εάν μπορεί να βγάλει όλο το ματς, ειδικά και σε μια σεζόν που δεν παίζει στα κόκκινα όπως άλλες σεζόν με την Τότεναμ. Η Νότια Κορέα είναι από τις ισχυρές ομάδες της ασιατικής ζώνης, ωστόσο η γκρίνια γύρω από τον Μπέντο είναι έκδηλη. Δεν τη βλέπουμε να πιέζει ψηλά και κυρίως να μην χαρακτηρίζεται από την ταχύτητα του παρελθόντος. Παρατηρείται μια πιο βαριά ομάδα που παίζει αρχικά για το μηδέν στην άμυνα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Λουίς Σουάρες είναι ένας μεγάλος γκολεαδόρ, δίνει την τελευταία του μεγάλη παράσταση, ματώνει τη φανέλα όταν παίζει με το εθνόσημο, είναι άλλος άνθρωπος. Πιο αποτελεσματικός και πολλοί είναι αυτοί που θα παίξουν και για τον Λουίς. Είναι ο παίκτης που εκτελεί αρκετά στημένα, τα πέναλτι και στην προκριματική φάση είχε πάρει φωτιά.

Εκεί έτυχε οκτώ γκολ και μόνο ο Μάρτινς της Βολιβίας πέτυχε περισσότερα (10). Έρχεται κιόλας με φόρα μετά από τον επαναπατρισμό του στη Νασιονάλ που τον έκλεισε με οκτώ γκολ. Στο 3.00 να σκοράρει στο ματς. Τους Νοτιοκορεάτες τους πέτυχε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 που η Ουρουγουάη κέρδισε 2-1 με δύο δικά του τέρματα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουρουγουάη - Ν. Κορέα: Να σκοράρει ο Σουάρες (απόδοση 3.00), 15:00

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ