BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Μουντιάλ: Γερμανοί κόντρα σε… Γερμανούς

Ο Νταΐτσι Καμάντα με τη φανέλα της Εθνικής Ιαπωνίας σε αναμέτρηση κόντρα στις ΗΠΑ στο Ντίσελντορφ
Ο Νταΐτσι Καμάντα με τη φανέλα της Εθνικής Ιαπωνίας © 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket.gr αναλύει και προτείνει από το μουντιαλικό πρόγραμμα της ημέρας.

Από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002 που έγινε στη χώρα τους και μετά, το ποδόσφαιρο στην Ιαπωνία γνωρίζει ανοδική πορεία. Οι ομάδες δυναμώνουν, οι ποδοσφαιριστές βελτιώνονται και πλέον πολλοί εξ’ αυτών αγωνίζονται εκτός συνόρων.

Από την αποστολή του Μουντιάλ 2022 της Εθνικής Ιαπωνίας μόλις επτά αγωνίζονται εντός συνόρων. Ενώ 14 από αυτούς παίζουν στα πέντε μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, το λεγόμενο Big-5. Τη μερίδα του λέοντος έχει η Bundesliga, εκεί όπου συναντάμε επτά διεθνείς Ιάπωνες ποδοσφαιριστές. Eνώ αν προσθέσουμε και τον αναπληρωματικό φορ Τακούμα Ασάνο της Μπόχουμ, δηλαδή ομάδας Β’ κατηγορίας, τότε γίνονται οκτώ εκείνοι που… βγάζουν το ψωμί τους στα πρωταθλήματα Γερμανίας.

Η Bundesliga είναι ένα από τα πιο γρήγορα πρωταθλήματα στον κόσμο, με πάρα πολλές τελικές προσπάθειες σε πολλούς από τους αγώνες της. Εκεί έχουμε δει και ορισμένα απίστευτα νούμερα σε σουτ στο τέρμα.

Οι Γερμανοί κόντρα στους… Γερμανούς από την Ιαπωνία, είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες αναμετρήσεις και πολύ πιθανό να μεταφέρουν τις στατιστικές επιδόσεις της Μπουντεσλίγκα και στο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στοιχηματικά, κρατάμε το Over 9,5 σουτ στον στόχο, αθροιστικά και από τις δύο ομάδες, σε τιμή 2.20.

Στη βραδινή αναμέτρηση, Βέλγιο - Καναδάς, άλλο ένα παιχνίδι που μπορεί να μας δώσει θέαμα. Το Βέλγιο με την… κλασική πλέον δυνατή του φουρνιά, δίχως να φτάσει στις επιτυχίες που ίσως μπορούσε αυτό το ρόστερ. Διατηρεί όμως επιθετική ποιότητα και κόντρα σε αντιπάλους επιπέδου Καναδά συνηθίζει τα μεγάλα σκορ.

Η αναμέτρηση επιτρέπει να κοιτάξει κάποιος και σε υψηλότερα lines, όπως το ασιατικό over 3 με επιστροφή ολόκληρου του πονταρίσματος αν σημειωθούν ακριβώς 3 γκολ ή και το over 3,5. Η Εθνική ομάδα του Καναδά, άλλωστε, δεν ανήκει σε εκείνες που το ατού τους είναι η αμυντική λειτουργία, ενώ το αστέρι της ομάδας είναι ο επιθετικός της Ντέιβις, που αγωνίζεται στη γαλλική Λιλ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γερμανία - Ιαπωνία: Over 9,5 σουτ στο τέρμα (απόδοση 2.20), 15:00
  • Βέλγιο - Καναδάς: Over 3 (απόδοση 2.18), 21:00

Καθημερινές αναλύσεις για όλα τα παιχνίδια του Μουντιάλ 2022 στο BetMarket.gr, με έξυπνα ειδικά στοιχήματα, στατιστικά, ιστορίες, παρασκήνιο, σύγκριση αποδόσεων Μουντιάλ 2022 και το συναρπαστικό Challenge παιχνίδι!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΙΚΗΤΗ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ