BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Μουντιάλ: Αγγλική τριπλέτα με τον Κέιν στο 2.10

Ο Χάρι Κέιν με τον Μάρκους Ράσφορντ σε αναμέτρηση κόντρα στο Ιράν
Ο Χάρι Κέιν με τον Μάρκους Ράσφορντ © 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket.gr αναλύει και προτείνει για τη δεύτερη παράσταση της Εθνικής Αγγλίας στο Μουντιάλ 2022.

Υπάρχουν κάποιες κοινές παραδοχές σε αυτή την 1η αγωνιστική που ολοκληρώθηκε χθες βράδυ για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022. Και αυτές μεταφράζονται και στην αγορά των μακροχρόνιων στοιχημάτων, ως προς τον τελικό νικητή.

Οι δύο που εντυπωσίασαν (Ισπανία, Αγγλία) και η μια που άρεσε αρκετά (Γαλλία) παίρνουν ποντάρισμα και η απόδοσή τους ως τελικές νικήτριες του τουρνουά υποχωρεί. Αντίθετα Αργεντινή και Γερμανία υποχωρούν στην εκτίμηση της αγοράς.

Την Αγγλία θα τη δούμε απόψε (21:00 ΑΝΤ1, LIVE από το SPORT24) σε ένα πιο δύσκολο τεστ. Κόντρα στις ΗΠΑ, με το τρομερά ταλαντούχο και νεανικό ρόστερ. Και εδώ ίσως είναι το σημείο κλειδί της αναμέτρησης. Τόσο οι Αμερικάνοι, λόγω του νεαρού της ηλικίας που προαναφέραμε, όσο και οι Αγγλοι εξαιτίας της φόρας μετά το 6-2 στην πρεμιέρα επί του Ιραν, αναμένεται να μπουν με περίσσια όρεξη στην αναμέτρηση.

Ο Σάουθγκεϊτ είναι βέβαιο πως θα προσπαθήσει να επενδύσει πάνω στο μομέντουμ που έδωσε το τρομερό αποτέλεσμα της πρώτης αγωνιστικής. Οσο για τους Αμερικανούς, δεν είναι από τη φύση τους ομάδα που αρέσκεται σε παιχνίδι στρατηγικής, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια ενδεκάδα χαμηλού μέσου όρους ηλικίας.

Αν επιβεβαιωθούν τα παραπάνω, το παιχνίδι μπορεί να μας δώσει επιλογής τόσο στο over 1,5 Α’ ημιχρόνου, όσο και στο ενδεχόμενο να δούμε το σκορ να ανοίγει πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού.

Κλείνουμε την τριπλέτα επιλογών από το βραδινό παιχνίδι της ημέρας με τον Χάρι Κέιν. Ενας εκ των καλύτερων φορ στον κόσμο, στην πρεμιέρα πήρε τον ρόλο του δημιουργού, μοιράζοντας δύο ασίστ. Σήμερα είναι αρκετά πιθανό το σενάριο να επιστρέψει στα… γνώριμα που κάνει μέσα στο γήπεδο, δηλαδή να σκοράρει, κάτι που πληρώνει 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αγγλία - ΗΠΑ: Over 1 Α’ ημίχρονο (απόδοση 1.87), 21:00
  • Αγγλία - ΗΠΑ: Γκολ πριν το 30:00 (απόδοση 1.82), 21:00
  • Αγγλία - ΗΠΑ: Να σκοράρει ο Κέιν (απόδοση 2.10), 21:00

Καθημερινές αναλύσεις για όλα τα παιχνίδια του Μουντιάλ 2022 στο BetMarket.gr, με έξυπνα ειδικά στοιχήματα, στατιστικά, ιστορίες, παρασκήνιο, αποδόσεις Μουντιάλ 2022 και το συναρπαστικό Challenge παιχνίδι!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΙΚΗΤΗ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ