ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά MLS: Ο "καυτός" Φούντας, το φορμαρισμένο Οστιν και το Μόντρεαλ

Ο Ταξιάρχης Φούντας με τη φανέλα της DC United σε αναμέτρηση στο MLS κόντρα στη Φιλαντέλφια
Ο Ταξιάρχης Φούντας με τη φανέλα της DC United © 2022 CHRIS SZAGOLA/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αγωνιστική του MLS. Δίνουν επιλογές ο Ταξιάρχης Φούντας, το φορμαρισμένο Όστιν και το ντέρμπι του Καναδά.

Ενδιαφέρουσες στοιχηματικά αναμετρήσεις περιλαμβάνονται και απόψε στο πρόγραμμα του MLS. Ξεκινάμε ασφαλώς από το παιχνίδι της Μινεσότα με την Ουάσινγκτον (18/07 03:00 Live από το SPORT24), όπου υπάρχει και ελληνικό ενδιαφέρον, δεδομένου ότι στην ομάδα της DC αγωνίζεται ο Ταξιάρχης Φούντας.

Προγνωστικά και Ανάλυση

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ τρελαίνει κόσμο στις ΗΠΑ με τις εμφανίσεις του και εξελίσσεται σε έναν από τους καλύτερους σκόρερ του πρωταθλήματος. Έχει σκοράρει στα τρία από τα τελευταία τέσσερα ματς της Ουάσινγκτον και έχει πετύχει τα πέντε από τα οκτώ πιο πρόσφατα γκολ της ομάδας του.

Συνολικά μετράει δέκα γκολ σε 12 συμμετοχές και είναι έκτος σκόρερ του MLS, απέχοντας μόνο δύο τέρματα από τον Καστεγιάνος, που οδηγεί την κούρσα.

Η Ουάσινγκτον, μετά το ταπεινωτικό 7-0 στη Φιλαδέλφεια, έβγαλε σημάδια αντίδρασης και πήρε ισοπαλία 2-2 εντός έδρας με το Κολόμπους. Τώρα παίζει στη Μινεσότα, απέναντι σε μία ομάδα με ευάλωτη άμυνα, που δέχεται γκολ 12 διαδοχικά παιχνίδια. Ευκαιρία λοιπόν για τον Φούντα να συνεχίσει να φορτώνει τα αντίπαλα δίχτυα. Σε τιμές άνω του 2.75 του anytime του διεθνούς Έλληνα άσου.

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση είναι και το ντέρμπι του Τέξας ανάμεσα στο Ντάλας και το φορμαρισμένο Όστιν (18/07 04:00 Live από το SPORT24), που οδηγεί την κούρσα στη Δύση, όντας η πρώτη ομάδα στο MLS που φτάνει φέτος τους 40 βαθμούς.

Το Όστιν μετράει τέσσερις σερί νίκες, είναι αήττητο έξι αγωνιστικές (5-1-0) και προέρχεται από το 3-1 επί του Χιούστον, στο άλλο ντέρμπι του Τέξας. Έχει επίσης την κορυφαία επίθεση και στις δύο περιφέρειες με 41 γκολ και τα περισσότερα διπλά (7).

Το Ντάλας βρίσκεται σε ύφεση, αφού έχει να κερδίσει από τα τέλη Μαΐου. Έκτοτε τρέχει ρεκόρ 0-3-3. Μεσοβδόμαδα έχασε 0-1 από τη Νέα Υόρκη, παρότι η αντίπαλος παρατάχθηκε με ροτέισον.

Η φόρμα των δύο ομάδων οδηγεί προς την κόντρα. Επίσης, το Όστιν έχει μεγάλο κίνητρο για το αποψινό ματς, διότι αν δεν ηττηθεί θα κατακτήσει τον άτυπο τίτλο του Tejas Cup, που αφορά τη βαθμολογία στα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων του Τέξας (Οστιν, Χιούστον, Ντάλας).

Με το διπλό να παίζει στο 3.75, μπορούμε να πάμε άνετα στην επιλογή της διπλής ευκαιρίας (Χ2) στο 1.85.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Τέλος, δίκαιο φαβορί στο 1.67 μοιάζει ο άσος του Μόντρεαλ, κόντρα στο Τορόντο, στο κλασικό ντέρμπι του Καναδά (18/07 02:30 Live από το SPORT24). Τις δύο ομάδες χωρίζουν δέκα βαθμούς στην ανατολική περιφέρεια και γενικότερα το Μόντρεαλ έχει παρουσιάσει στο φετινό πρωτάθλημα πολύ πιο γεμάτη εικόνα συγκριτικά με το Τορόντο, που βρίσκεται στην προτελευταία θέση.

Το Τορόντο είναι η μοναδική ομάδα της Ανατολής χωρίς νίκη εκτός έδρας, όπου σε εννιά παιχνίδια έχει γνωρίσει έξι ήττες. Μεσοβδόμαδα ήταν απογοητευτικό και ηττήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες 2-0 στο Σικάγο, με τα δύο γκολ να έρχονται στα πρώτα 16 λεπτά..

Πιο φρέσκο αναμένεται το Μόντρεαλ, καθώς δεν είχε αγώνα στην εμβόλιμη αγωνιστική. Για την ακρίβεια είχε τέσσερις ημέρες ξεκούρασης παραπάνω σε σχέση με το Τορόντο, που θα δώσει δεύτερο κολλητό παιχνίδι στο δρόμο σε διάστημα τριών 24ωρων.

Επιλογή ο άσος για το Μόντρεαλ, το οποίο πέρυσι είχε κερδίσει εντός έδρας το Τορόντο με 4-2 και 3-1.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μόντρεαλ – Τορόντο: 1 (απόδοση 1.67), 02:30
  • Μινεσότα – Ουάσινγκτον: Φούντας Να Σκοράρει (απόδοση 2.77), 03:00
  • Ντάλας – Οστιν: Χ2 (απόδοση 1.85), 04:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ