BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Μιλαν - Ιντερ: Ντέρμπι για Under, Κάρτες και κόρνερ

Ο Τεό Ερναντέζ της Μίλαν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λάτσιο για τη Serie A 2022-2023 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Σάββατο 6 Μαΐου 2023
Ο Τεό Ερναντέζ της Μίλαν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λάτσιο για τη Serie A 2022-2023 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Σάββατο 6 Μαΐου 2023 © 2023/LUCA BRUNO/AP IMAGES

To ΒetMarket.gr αναλύει τον δεύτερο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και προτείνει στοιχηματικές επιλογες.

Ο πρώτος ημιτελικός άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι, με τους ποδοσφαιρόφιλους να έχουν να θυμούνται τις δύο γκολάρες της βραδιάς.

Το ενδιαφέρον σήμερα μεταφέρεται στο Μιλάνο και τα δύο αουτσάιντερ της τετράδας, που δίνουν τη δική τους μάχη στο Derby Della Madonnina. Αυτή είναι πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση των δύο ομάδων, μετά από περίπου 18 χρόνια.

Τέταρτο φετινό μεταξύ τους, η Ιντερ έχει κερδίσει δύο, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως ήταν καλύτερη από τη Μίλαν με βάση τα xGoals και στα τρία παιχνίδια που έδωσαν. Δηλαδή ακόμη και στην ήττα με 3-2 τον περασμένο Σεπτέμβριο, πριν το 3-0 του Ιανουαρίου στο Σούπερ Καπ και το 1-0 στο πρωτάθλημα στις αρχές Φεβρουαρίου.

Ο Πιόλι αναμένεται να επιλέξει τον σχηματισμό 4-2-3-1, όπως συνηθίζει, όμως με την πιθανή απουσία του Λεάο ίσως αλλάξει κάπως το επιθετικό του πλάνο. O Πορτογάλος είναι από τους πλέον κομβικούς ποδοσφαιριστές της Μίλαν στο επιθετικό κομμάτι.

Η λογική λέει πως θα παρακολουθήσουμε ένα κλειστό αγώνα, με την κάθε ομάδα να προσπαθεί να σπάσει τον ρυθμό της άλλης, ενώ δύσκολα θα δούμε αρκετό ρίσκο από κάποια. Μια επιλογή για στοίχημα στο Μίλαν – Ίντερ (22:00 MEGA/Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24) είναι το ασιατικό under 2.00, σε απόδοση 2.08, το οποίο επιβεβαιώνεται σε περίπτωση που έχουμε 0 ή 1 γκολ στο παιχνίδι και σε περίπτωση που μπουν ακριβώς δύο τέρματα επιστρέφεται το ποντάρισμα μας.

Betting Tips By BetMarket.gr

  • Ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ έχει σκοράρει τέσσερις φορές στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων και η επιλογή να το κάνει και εδώ βρίσκεται σε απόδοση 3.20, ενώ το να σκοράρει πρώτος στο παιχνίδι βρίσκεται σε απόδοση 6.50.

  • Σε έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων η Ίντερ είχε τα περισσότερα κόρνερ στην αναμέτρηση και η επιλογή να συμβεί αυτό ξανά είναι σε απόδοση 1.80. Ενώ, η επιλογή να έχει η Ίντερ τα περισσότερα κόρνερ με χάντικαπ -1.5 προσφέρεται σε απόδοση 2.23.

  • Τέο Ερνάντεζ και Ντάμφρις έχουν δημιουργήσει μια κόντρα μεταξύ τους. Στο σημερινό παιχνίδι η Ίντερ αναμένεται να επιτεθεί αρκετά από τα δεξιά, ειδικά αν παρασυρθεί ο Τέο σε κάποια επίθεση, οπότε είναι πιθανό να δούμε αρκετά φάουλ από τον Γάλλο αμυντικό της Μίλαν, ο οποίος έχει δεχθεί κάρτα σε τρείς από τις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων. Η επιλογή να δεχθεί κάρτα ο Τεό Ερναντές βρίσκεται σε απόδοση 2.42.

Η σεζόν φτάνει στο τέλος της! Αναλύσεις και έξυπνα προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα μεγάλα παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ καθημερινά στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS BIG GAMES BET ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ