ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ιταλία: Το κλασικό σκορ της Γιουβέντους και το Goal/Goal της Ίντερ

Inter Milan's Lautaro Martinez celebrates after scoring his side's third goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Roma at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Saturday, April 23, 2022. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρόμα @ 2022 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Η Γιουβέντους έχει βατή αποστολή σήμερα κόντρα στην ουραγό Βενέτσια. Πιο δύσκολα τα πράγματα για την Ίντερ, η οποία παίζει εκτός έδρας με τη φορμαρισμένη Ουντινέζε.

Πέντε παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Serie A την Κυριακή. Ο χορός ανοίγει με την αναμέτρηση της Γιουβέντους κόντρα στην ουραγό Βενέτσια, η οποία προχώρησε στην απόλυση του τεχνικού, Πάολο Τζανέτι και θα πορευτεί με υπηρεσιακή λύση μέχρι το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.

Η Γιουβέντους έχει πρακτικά εξασφαλίσει την έξοδο στο Champions League, αφού έχτισε απόσταση οκτώ βαθμών από την 5η Ρόμα. Με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, αυτή η διαφορά δεν καλύπτεται.

Γιουβέντους - Βενέτσια: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ο Μάσιμο Αλέγκρι πάντως θα ήθελε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με ένα καλό φίνις στη σεζόν. Οι μπιανκονέρι έχουν γνωρίσει μόλις μία ήττα, από την Ίντερ, στις τελευταίες 20 αγωνιστικές στη Serie A και προέρχονται από το διπλό επί της Σασουόλο. Η εμφάνιση πάντως δεν ήταν ικανοποιητική. Η Γιουβέντους πρακτικά "έκλεψε" τη νίκη (2-1) σε ένα ματς, που με βάση τα xGoals (1,38-0,54) θα μπορούσε ακόμη και να ηττηθεί.

Στον αντίποδα, η Βενέτσια προέρχεται από οκτώ σερί ήττες και έχει κατρακυλήσει πλέον στην τελευταία θέση. Μαθηματικά έχει ακόμη ελπίδες, παρόλα αυτά η εικόνα της δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας (13:30 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24).

Είναι χαρακτηριστικό, πως στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της εκτός έδρας, έχασε με το ίδιο σκορ (1-0) από Λάτσιο, Σπέτσια και Φιορεντίνα. Σε αυτά τα τρία ματς τα xGoals ήταν 1,46-0,40, 1,14-0,53 και 3,79-0,13. Είναι φανερό πως υπάρχει πρόβλημα δημιουργίας, με τη Βενέτσια να μένει άσφαιρη σε 270 λεπτά, έχοντας αθροιστικά μόλις 1,16 xGoals.

Η Βενέτσια έχει μείνει χωρίς γκολ φέτος σε 12 συνολικά αγώνες. Από την άλλη, η Γιουβέντους έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της φέτος σε 13 ματς. Με δεδομένο ότι η "γηραιά κυρία" μετράει 12 διαδοχικά Under 2,5 στο Τορίνο και ότι οι τελευταίες οκτώ νίκες της εκεί, ήρθαν όλες με λευκό παθητικό, μπορούμε να πάμε είτε στο win to nil στο 1.90, είτε στον άσο με Under 3,5 στο 2.05.

Ουντινέζε - Ίντερ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Ίντερ έπαιξε την Τετάρτη στην Μπολόνια σε εξ αναβολής παιχνίδι και είχε την ευκαιρία με νίκη να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Αντ' αυτού τα έκανε μαντάρα, ηττήθηκε 2-1 με ανατροπή και ουσιαστικά "χαρίζει" το πρωτάθλημα στη συμπολίτισσα Μίλαν.

Τραγικό πρόσωπο της αναμέτρησης, ήταν ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Ράντου, ο οποίος υπέπεσε σε ένα πρωτοφανές λάθος, στο δεύτερο γκολ των ροσομπλού στο 81'. Η Ίντερ πίεσε έκτοτε για να ισοφαρίσει, είχε μία μεγάλη ευκαιρία στο 84', αλλά κατάφερε να περισώσει έστω τον βαθμό.

Σήμερα, η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι έχει νέα δύσκολη αποστολή εκτός έδρας, αφού παίζει με τη φορμαρισμένη Ουντινέζε, η οποία προέρχεται από το επιβλητικό 4-0 επί της Φιορεντίνα (19:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Με αυτή τη νίκη, η Ουντινέζε έσπασε μία "κατάρα" 13 ετών στο "Αρτέμιο Φράνκι", όπου γνώριζε μόνο ήττες.

Οι φριουλάνι έχουν απολογισμό 5-4-2 στα τελευταία 11 ματς. Σε αυτό το διάστημα έμειναν άσφαιροι μόνο μία φορά και μετρούν εννιά αμφίσκορα. Από την άλλη, η Ίντερ που θα στερηθεί τον πολύτιμο Τσαλχάνογλου (7 γκολ, 10 ασίστ) και αμφίβολο τον βασικό της τερματοφύλακα Χαντάνοβιτς, επιβεβαίωσε το Goal/Goal στα τρία προηγούμενα παιχνίδια της με Σπέτσια, Ρόμα και Μπολόνια. Στο 1.75+ να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γιουβέντους – Βενέτσια: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.05), 13:30
  • Ουντινέζε – Ίντερ: Goal/Goal (απόδοση 1.76), 19:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ