BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ιταλία: Το ενδιαφέρον στη Serie C

Μπάλα στα δίχτυα στο Ρίμποκ της Μπόλτον
Μπάλα στα δίχτυα Ⓒ 2022 JON SUPER/ ASSOCIATED PRESS

Μπορεί το πρόγραμμα να είναι περιορισμένο όμως το Betmarket έχει ξεχωρίσει δύο επιλογές στα προγνωστικά της ημέρας. Αμφότερες προκύπτουν από το πρωτάθλημα της Ιταλικής Serie C.

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση της Τούρις με την Κατάνια (15:00)

Η Τούρις καίγεται για βαθμούς, καθώς βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης και για να βγει από αυτή θα πρέπει να καλύψει μια διαφορά έξι βαθμών, ώστε να φτάσει τη σημερινή της αντίπαλο. Σήμερα, το θετικό είναι πως παίζει στην έδρα της, εκεί όπου τα πηγαίνει αρκετά καλά κι έχει τρεις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια (3-2-0), όλες χωρίς να δεχθεί γκολ.

Η Κατάνια έχει μια μικρή διαφορά ασφαλείας από τις θέσεις των playout, όμως δεν μπορεί να νιώθει και πολλή ασφάλεια. Ειδικά σήμερα, αν ηττηθεί θα μπλέξει. Το θέμα είναι πως παίζει εκτός έδρας και στις εξόδους της δεν αποδίδει καθόλου καλά, μετρώντας επτά ήττες στα οκτώ τελευταία παιχνίδια.

Στις αποδόσεις βλέπουμε πως οι γηπεδούχοι προσφέρονται ως αουτσάιντερ, οπότε το γεγονός πως η Τούρις είναι πολύ καλή στα εντός, σε συνδυασμό με το ότι η Κατάνια δεν αποδίδει καλά στα εκτός, μας οδηγεί στο 1 DNB, που είναι σε απόδοση 2.05.

Συνεχίζουμε στη Serie C και την αναμέτρηση Περγκολετέζε - Νοβάρα (15:00)

Η Περγκολετέζε έρχεται από μια νίκη που τη χρειαζόταν, στην έδρα της Αταλάντα U23, διότι νωρίτερα είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές ήττες. Το θέμα είναι πως σήμερα επιστρέφει στην έδρα της, εκεί όπου παρουσιάζει πολύ κακό πρόσωπο, έχοντας έξι ήττες στα επτά τελευταία παιχνίδια, εκ των οποίων σκόραρε μόλις σε μία.

Η Νοβάρα είναι μια ομάδα που δεν χάνει εύκολα, αλλά δεν κερδίζει και εύκολα. Όσον αφορά τη φόρμα της, τρέχει ένα αήττητο σερί 9 αγώνων (3-6-0), εκ των οποίων οι έξι πιο πρόσφατοι έληξαν ισόπαλοι και σε συνολικά έξι δεν δέχθηκε γκολ. Επιπλέον, στις εξόδους της μετρά τρεις διαδοχικές λευκές ισοπαλίες, ενώ μετρά τέσσερις σερί ανέπαφες εστίες.

Πιο σταθερή ομάδα η Νοβάρα, η οποία επιλέγει αμυντική προσέγγιση στα παιχνίδια της κι έτσι δεν περιμένουμε υψηλό τέμπο στον σημερινό αγώνα. Συνολικά, η λογική λέει πως θα δούμε μια κλειστή αναμέτρηση, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ίσως πιθανότητες για την έκπληξη. Στοιχηματικά, επιλέγουμε το Χ2 & Under 2.5, που είναι σε απόδοση 2.07

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τούρις - Κατάνια: 1 DNB (απόδοση 2.05), 15:00
  • Περγκολετέζε– Νοβάρα: Χ2 & Under 2.5, (απόδοση 2.07), 15:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ