ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Ιταλία: Στον έβδομο ουρανό η Νάπολι, σε εγρήγορση η Φιορεντίνα

Προγνωστικά Ιταλία: Στον έβδομο ουρανό η Νάπολι, σε εγρήγορση η Φιορεντίνα
Οι φίλοι της Νάπολι σε πανηγυρικό κλίμα @ 2023 GREGORIO BORGIA / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση τη φιέστα τίτλου της Νάπολι κόντρα στη Φιορεντίνα, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Serie A.

Από την Πέμπτη το βράδυ όλη η Νάπολη γιορτάζει για την κατάκτηση του Σκουντέτο από το καμάρι της πόλης. Μετά από 33 ολόκληρα χρόνια οι παρτενοπέι αναδείχθηκαν ξανά πρωταθλητές Ιταλίας και φυσικά το αποψινό ματς με τη Φιορεντίνα, στο κατάμεστο "Αρμάντο Μαραντόνα" θα έχει χαρακτήρα φιέστας (19:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24).

Οι παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι κατέκτησαν και μαθηματικά τον τίτλο με το ισόπαλο 1-1 στο Ούντινε, στην εμβόλιμη αγωνιστική που προηγήθηκε. Το γκολ της ισοφάρισης σημείωσε στο 52' ο πρώτος σκόρερ της φετινής Serie A, Βίκτορ Όσιμεν. Όπως ήταν φυσικό, μετά το τελικό σφύριγμα ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί.

Η εντυπωσιακή πορεία της Νάπολι φέτος, ήταν ασφαλώς και μία προσωπική δικαίωση του Σπαλέτι, ο οποίος στα 65 του χρόνια πανηγύρισε το πρώτο πρωτάθλημα Ιταλίας στην καριέρα του, δημιουργώντας μία μοντέρνα και ελκυστική ομάδα, η οποία ισοπέδωσε τον εγχώριο ανταγωνισμό.

Πλέον, το βλέμμα στρέφεται στην επόμενη ημέρα, αφού όπως είναι φυσικό ουκ ολίγοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα τα μεγάλα αστέρια της Νάπολι. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να γίνει ένας εξαιρετικά προσεκτικός σχεδιασμός, προκειμένου η Νάπολι να χτίσει στη δυναμική του τίτλου και να διασφαλίσει ότι δεν θα έχει την τύχη ενός πυροτεχνήματος.

Στον αντίποδα, η Φιορεντίνα δεν διατηρεί κάποιον χειροπιαστό στόχο στο πρωτάθλημα. Ουσιαστικά, η προσοχή της είναι κυρίως στραμμένη στον πρώτο ημιτελικό με τη Βασιλεία για το Conference League, την ερχόμενη Πέμπτη, αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, με την Ιντερ, που είναι προγραμματισμένος για τις 24 Μαΐου.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Βέβαια, οι βιόλα σε σύγκριση με τη Νάπολι έκαναν κανονική προετοιμασία για το αποψινό ματς, είναι ακόμη σε εγρήγορση και είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Αντίθετα, οι παρτενοπέι βρίσκονται σε γιορτινό mood και όπως είναι φυσικό αυτές τις μέρες υπάρχει μία χαλαρότητα και μία αποσυμπίεση.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, ότι το διπλό από τα αρχικά 4.90 έχει υποχωρήσει σε τιμές λίγο πάνω από το 4.00. Ούτως ή άλλως, φάνηκε εξ αρχής μετά το Μουντιάλ ότι η Νάπολι σταδιακά "σβήνει". Είναι χαρακτηριστικό πως από τις αρχές Απριλίου και μετά, σε οκτώ επίσημα ματς (2-4-2) κέρδισε μόνο την αδύναμη Λέτσε, με ένα αυτογκόλ και τη Γιουβέντους στο Τορίνο με γκολ στο 90+3'. Εντός έδρας, στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, με εξαίρεση το 2-0 επί της Αταλάντα, έχασε 1-0 από τη Λάτσιο, 4-0 από τη Μίλαν και δεν κατάφερε να κερδίσει τις Βερόνα (0-0) και Σαλερνιτάνα (1-1).

Παρότι ο Ιταλιάνο αναμένεται να προχωρήσει σε ροτέισον απόψε, για να προστατεύσει ορισμένους βασικούς εν όψει Βασιλείας, η Φιορεντίνα έχει την ποιότητα και κυρίως την αγωνιστική ετοιμότητα για να χτυπήσει απόψε αποτέλεσμα στον ιταλικό νότο, κόντρα σε μία ομάδα που πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Στο 4.30 το ξερό διπλό για όσους αρέσκονται σε παιχνίδι υψηλών αποδόσεων. Πιο συνετή επιλογή η διπλή ευκαιρία (Χ2) σε τιμές διπλασιασμού. Υπενθυμίζεται ότι η Φιορεντίνα στις τελευταίες 11 αγωνιστικές έχει γνωρίσει μόνο μία ήττα (6-4-1).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νάπολι – Φιορεντίνα: 2 (απόδοση 4.30), 19:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ