BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ιταλία: Ροτέισον η Mίλαν, δεν θέλει να… ανοίξει συζητήσεις η Ίντερ

AC Milan's manager Stefano Pioli shouts out as gives instructions from the side line during a Serie A soccer match between AC Milan and Bologna at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Aug. 27, 2022. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's manager Stefano Pioli shouts out as gives instructions from the side line during a Serie A soccer match between AC Milan and Bologna at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Aug. 27, 2022. (AP Photo/Luca Bruno) © 2022 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Παιχνίδι στη Serie A κάνει το Μ. Σάββατο το BetMarket.gr

Οι Ιταλοί ζουν το ευρωπαϊκό τους όνειρο! Μετά από πολλά χρόνια οι ομάδες τους έχουν μια συνολικά καλή παρουσία στην Ευρώπη. Συνολικά πέντε ιταλικές ομάδες μετέχουν στην προημιτελική φάση των τριών διοργανώσεων της UEFA, έχοντας μάλιστα οι περισσότερες εξ’αυτών και καλά αποτελέσματα στα πρώτα παιχνίδια.

Η Ίντερ μετά το διπλό στην Πορτογαλία επί της Πόρτο είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στην ημιτελική φάση. Εκεί όπου σίγουρα θα βρίσκεται μια ακόμη συμπατριώτισσά της, που θα προκύψει από το Μίλαν - Νάπολι.

Αυτή η τριάδα εκπροσώπων στο Champions League μπαίνει σήμερα στο στοιχηματικό μικροσκόπιο.

Η Μίλαν έχει το δυσκολότερο έργο, καθώς πηγαίνει στην ανεβασμένη Μπολόνια. Και τα ρεπορτάζ θέλουν τον Πιόλι να προχωρά σε σημαντικό ροτέισον. Συνολικά τέσσερα παιχνίδια αήττητη η γηπεδούχος, έρχεται από διπλό με 0-2 στην Αταλάντα, ενώ λίγο καιρό πριν είχε κερδίσει 1-0 την Ίντερ και είχε σταματήσει στο 0-0 τη Λάτσιο.

Κάνει καλή δουλειά ο Μότα, το γήπεδο θα είναι γεμάτο και η Μπολόνια είναι καλά αγωνιστικά και ψυχολογικά. Κόντρα σε μια Μίλαν που τα έδωσε όλα στον προημιτελικό με τη Νάπολι, πήρε προβάδισμα με 1-0 και έχει μπροστά της την τεράστια ρεβάνς, παίζεται ο άσος.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στην Ίντερ η ιστορία είναι αλλιώς. Ο Ινζάγκι πιέστηκε πολύ από τα άσχημα αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος. Η ομάδα δεν έπαιζε τόσο άσχημα, αλλά σε πολλά σημεία ήταν άτυχη. Το διπλό στην Πορτογαλία ήταν απάντηση και όσο και αν θέλει να βάλει εκείνο το ματς ως προτεραιότητα, ο ίδιος δεν θέλει να ανοίξει ξανά κουβέντα για τις εντός συνόρων αποτυχίες.

Δύσκολα η Ιντερ θα παρατήσει εντελώς το εντός με τη Μόντσα, ειδικά όταν μιλάμε για την ομάδα του… εχθρού Μπερλουσκόνι. Στο 1.70 ο άσος αν συνδυαστεί με το over 1,5 γκολ, κόντρα σε μια φιλοξενούμενη που είναι βαθμολογικά αδιάφορη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπολόνια - Μίλαν: 1 dnb (απόδοση 2.15), 16:00
  • Ίντερ - Μόντσα: 1 & Over 1,5 (απόδοση 1.70), 21:45

Αναλύσεις, προγνωστικά στοιχήματος και έξυπνες επιλογές για ΟΛΑ τα παιχνίδια των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων κάθε Σαββατοκύριακο στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ