ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Ιταλία: Πτωτικά το "Χ" στο Έμπολι - Σαλερνιτάνα

Οι παίκτες της Σασουόλο πανηγυρίζουν το πέμπτο γκολ κόντρα στη Μίλαν
Οι παίκτες της Σασουόλο πανηγυρίζουν το πέμπτο γκολ κόντρα στη Μίλαν © 2023 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της ημέρας από τη Serie A.

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνεται απόψε το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής στη Serie A. Η Έμπολι υποδέχεται τη Σαλερνιτάνα (19:30 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24). Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες με 35 βαθμούς και βρίσκονται σε απόσταση ασφαλείας (+8) από την επικίνδυνη ζώνη.

Ενδεχομένως, μία ισοπαλία απόψε θα εξυπηρετήσει και τις δύο. Ούτως ή άλλως, η Σαλερνιτάνα μετράει οκτώ στις δέκα προηγούμενες αγωνιστικές (2-8-0) με τελευταία το εντυπωσιακό 3-3 με τη Φιορεντίνα, όπου σημείωσε χατ τρικ ο εξαιρετικά φορμαρισμένος φορ Ντία (15 γκολ φέτος).

Από την άλλη, η Έμπολι έρχεται από τη νίκη μισή παραμονή επί της Μπολόνια με 3-1. Βέβαια και η ομάδα του Πάολο Τζανέτι έχει φέρει ουκ ολίγες ισοπαλίες (11) συνολικά, τρεις λιγότερες από τη Σαλερνιτάνα που έχει τις περισσότερες (14) στην κατηγορία.

Απολύτως φυσιολογικά το Χ κινήθηκε πτωτικά και ενώ άνοιξε στο 3.40 κατά μέσο όρο, αυτή τη στιγμή παίζει στο 2.95 στις περισσότερες εταιρίες, ενώ κατά περιπτώσεις έχει υποχωρήσει και πιο χαμηλά στο 2.80. Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι οι δύο ομάδες είχαν φέρει ισοπαλία 1-1 στο «Κάρλο Καστελάνι», ενώ στον πρώτο γύρο φέτος μοιράστηκαν ξανά από έναν βαθμό (2-2).

Προγνωστικά Στοιχήματος

Λίγο αργότερα έρχεται το μίνι ντέρμπι της Εμίλια-Ρομάνια ανάμεσα στη Σασουόλο και την Μπολόνια (21:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Και οι δύο ομάδες είναι πρακτικά αδιάφορες βαθμολογικά, αφού ούτε κινδυνεύουν, ούτε μπορούν να κυνηγήσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο, παρά μόνο ένα καλό πλασάρισμα στο πρώτο μισό της κατάταξης.

Συνήθως τέτοια παιχνίδια δεν κρύβουν καμία σκοπιμότητα και προσφέρουν γκολ και θέαμα. Άλλωστε, η Μπολόνια μετράει τέσσερα διαδοχικά Goal/Goal, σκοράρει επτά σερί αγωνιστικές και από το 2013/14, σε οκτώ ματς εκτός έδρας με τη Σασουόλο, βρήκε σε όλα δίχτυα.

Από την πλευρά της, η Σασουόλο σκοράρει εντός έδρας πέντε διαδοχικά παιχνίδια και συνολικά φέτος έμεινε άσφαιρη μόλις τρεις φορές σε 16 αγώνες στο MAPEI, κόντρα μόνο στις Μίλαν, Λάτσιο και Νάπολι. Αναμενόμενο φαβορί το Goal/Goal στο 1.65. Σαφώς πιο ενδιαφέρον να περάσει το παιχνίδι από το 1-1 στο 2.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Έμπολι – Σαλερνιτάνα: Χ (απόδοση 2.95), 19:30
  • Σασουόλο – Μπολόνια: 1-1 Anytime (2.50), 21:45
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ