ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ιταλία: Ψάχνει νίκη ψυχολογίας η Μίλαν, σκοράρει στο Μιλάνο η Σασουόλο

AC Milan's Brahim Diaz, left, celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League, round of 16, first leg soccer match between AC Milan and Tottenham Hotspur at the San Siro stadium in Milan , Italy, Tuesday, Feb. 14, 2023. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's Brahim Diaz, left, celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League, round of 16, first leg soccer match between AC Milan and Tottenham Hotspur at the San Siro stadium in Milan , Italy, Tuesday, Feb. 14, 2023. (AP Photo/Luca Bruno) @2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις της Μίλαν με τη Σπέτσια και της Ιντερ με τη Σασουόλο.

Η Μίλαν ηττήθηκε με 2-0 την Τετάρτη από την Ιντερ στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Champions League και η αποστολή της εν όψει του επαναληπτικού της Τρίτης είναι πλέον πολύ δύσκολη. Οι ροσονέρι αιφνιδιάστηκαν πλήρως από τη συμπολίτισσα στο ξεκίνημα του αγώνα. Δέχθηκαν δύο γκολ μέχρι το 11' και δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο του πρώτου ημιχρόνου να συνέλθουν, με συνέπεια να κάνουν μόλις μία τελική.

Στο δεύτερο μέρος η Μίλαν κάπως σουλουπώθηκε. Είχε μάλιστα δοκάρι με τον Τονάλι για να μειώσει, στο τέλος ωστόσο πιο πιθανό έμοιαζε το 3-0 σε κάποια κόντρα των νερατζούρι.

Ασφαλώς, το αποτέλεσμα της Τετάρτης προκάλεσε μεγάλη απογοήτευση στις τάξεις της Μίλαν, η οποία απόψε θα παίξει στη Σπέτσια με σημαντικά προβλήματα απουσιών (19:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Πέρα από τον Λεάο (12 γκολ, 7 ασίστ), τέθηκε νοκ άουτ και ο χαφ Μπενασέρ (4 γκολ). Επίσης, είναι τιμωρημένος ο στόπερ Τιαό, ενώ θα λείψουν ακόμη ο χαφ Κρούνιτς και ο εξτρέμ Μεσίας (5 γκολ).

Ο Πιόλι είναι αποφασισμένος να κάνει ξανά ροτέισον, προκειμένου να προστατεύσει ορισμένους βασικούς εν όψει της ευρωπαϊκής ρεβάνς με την Ιντερ, όπου η Μίλαν θα προσπαθήσει να κυνηγήσει μία πολύ μεγάλη ανατροπή. Παράλληλα όμως, οι ροσονέρι δεν μπορούν να αδιαφορήσουν για το πρωτάθλημα, καθώς δεν έχουν ακόμη εξασφαλίσει την είσοδό τους στην τετράδα.

Αυτή τη στιγμή η Μίλαν είναι πέμπτη. Ενδεχομένως να κερδίσει μία θέση εφόσον τιμωρηθεί η Γιουβέντους, ωστόσο βρίσκεται μόλις στο +3 από τις Αταλάντα και Ρόμα που καραδοκούν να την προσπεράσουν. Επομένως, ακόμη και με εναλλακτική σύνθεση οφείλει απόψε να περάσει με διπλό από το "Αλμπέρτο Πίκο". Προφανώς κάτι τέτοιο δεν είναι απλό, δεδομένο ότι έχει μόλις δύο νίκες στα τελευταία εννιά παιχνίδια της εκτός έδρας στη Serie A.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Σπέτσια πάντως είναι από τις πιο ντεφορμέ ομάδες της κατηγορίας. Ναι μεν μάχεται για την παραμονή της, ωστόσο την περασμένη αγωνιστική έχασε από την καταδικασμένη Κρεμονέζε με 2-0. Συμπλήρωσε έτσι τρεις σερί ήττες και οκτώ διαδοχικές αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-5). Ειδικά εντός έδρας έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία 13 παιχνίδια της και στα πιο πρόσφατα έχασε με 3-0 από τη Λάτσιο και με 2-0 από τη Μόντσα.

Στο 1.90+ το διπλό της Μίλαν, η οποία πέρα από βαθμολογική ανάγκη χρειάζεται τη νίκη και για λόγους ψυχολογίας και ηθικού.

Λίγο αργότερα, στο Μεάτσα, η Ιντερ περιμένει τη Σασουόλο με την ψυχολογία της στα ύψη (21:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκρισή της στον τελικό του Champions League και τον τελευταίο μήνα είναι μακράν η πιο φορμαρισμένη ιταλική ομάδα, με έξι διαδοχικές νίκες και γκολ 17-1!

Το πιθανότερο είναι πως ο Ιντσάγκι θα προχωρήσει και αυτός σε ροτέισον, αφού προτεραιότητα αυτή τη στιγμή αποτελεί η ρεβάνς της Τρίτης με τη Μίλαν. Η Σασουόλο είναι άνετη βαθμολογικά και ταξίδεψε χωρίς κανένα άγχος στο Μιλάνο. Παραδοσιακά δυσκολεύει την Ιντερ και από τη σεζόν 2015/16 σε επτά εκτός έδρας αγώνες με τους νερατζούρι για τη Serie A, απέτυχε να σκοράρει μόλις μία φορά.

Σε ενδιαφέρουσες τιμές το Goal/Goal, στο 1.80. Στον πρώτο γύρο, η Σασουόλο είχε χάσει στην έδρα της από την Ιντερ με 2-1.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σπέτσια – Μίλαν: 2 (απόδοση 1.90), 19:00
  • Ιντερ – Σασουόλο: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ