XGOALS BET

Προγνωστικά Ιταλία: Ψάχνει αντίδραση η Ρόμα, με φόρα η Μίλαν

Οι παίκτες της Μίλαν πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Τορίνο για τη Serie A 2023-2024 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Σάββατο 26 Αυγούστου 2023
Οι παίκτες της Μίλαν πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Τορίνο για τη Serie A 2023-2024 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Σάββατο 26 Αυγούστου 2023 AP

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το μεγάλο παιχνίδι της Ρόμα με τη Μίλαν, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Serie A.

Δύο ματς περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της Serie A, μεταξύ αυτών και η σπουδαία αναμέτρηση της Ρόμα με τη Μίλαν, στο Ολίμπικο (21:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24).

Η Ρόμα δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν, αφού στις πρώτες δύο αγωνιστικές πήρε μόλις έναν βαθμό, ωστόσο οι γκέλες με τη Σαλερνιτάνα και τη Βερόνα κρίνονται ως ένα βαθμό και συγκυριακές.

Στο 2-2 με τη Σαλερνιτάνα δέχθηκε δύο γκολ σε τρεις τελικές της αντιπάλου (xGoals 2,01-0,36), ενώ στην ήττα με 2-1 στη Βερόνα, δέχθηκε ξανά δύο γκολ σε μόλις πέντε τελικές (xGoals 0,90-2,00).

Προς το παρόν η Ρόμα πληρώνει το ντεφορμάρισμα του Ρούι Πατρίσιο, ωστόσο η συνολική της εικόνα δεν είναι σε καμία περίπτωση τόσο κακή όσο μαρτυρούν τα αποτελέσματά της. Οι τζιαλορόσι θα προσπαθήσουν αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στη Μίλαν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα.

Άλλωστε, η απόκτηση του Ρομέλου Λουκάκου εκτόξευσε τον ενθουσιασμό των τιφόζι και όχι άδικα, καθώς ο Βέλγος στράικερ είναι ένας παίκτης που αποδεδειγμένα μπορεί να κάνει τη διαφορά στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ο πρώην άσος της Ιντερ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι κανονικά διαθέσιμος για το ντέρμπι με τη Μίλαν, ωστόσο δύσκολα ο Ζοσέ Μουρίνιο, που επιστρέφει απόψε στον πάγκο μετά την τιμωρία του, θα τον ξεκινήσει βασικό. Το ίδιο ισχύει και για τον Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος κουβαλάει έναν μικροτραυματισμό από το ματς με τη Βερόνα.

Σε αντίθεση με τη Ρόμα, η Μίλαν έχει κάνει άπταιστο ξεκίνημα, επικρατώντας με 2-0 στην Μπολόνια (xGoals 1,17-1,15) και με 4-1 της Τορίνο (xGoals 3,25-0,56) στο Σαν Σίρο.

Ο Ολιβιέ Ζιρού έχει πετύχει ήδη τρία γκολ, ενώ άλλα δύο έχει προσθέσει ο νεοφερμένος Κρίστιαν Πούλισικ. Η Μίλαν ενισχύθηκε ουσιαστικά το καλοκαίρι, αφού πέρα από τον Αμερικανό εξτρέμ, απέκτησε επίσης από την Τσέλσι τον Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ. Έφερε ακόμη από την Άλκμααρ τον Ολλανδό χαφ Τιγιάνι Ρέιντερς και γέμισε την επίθεσή της με τους Νόα Οκαφόρ (Σάλτσμπουργκ) και Σάμουελ Τσουκουέζε (Βιγιαρεάλ).

Η απώλεια του Σάντρο Τονάλι, που μεταγράφηκε στη Νιούκαστλ φαίνεται πως έχει καλυφθεί επαρκώς και πλέον ο Στέφανο Πιόλι έχει πολύ περισσότερες και πιο ποιοτικές επιλογές μεσοεπιθετικά. Η Μίλαν με τους Πούλισικ και Λεάο στα φτερά θεωρητικά θα είναι σε θέση να παίξει πολύ πιο γρήγορο και ελκυστικό ποδόσφαιρο, συγκριτικά με πέρυσι.

Σε κάθε περίπτωση, οι ροσονέρι κατεβαίνουν στη Ρώμη με την ψυχολογία τους στα ύψη και έχοντας τον τίτλο του ελαφρύ φαβορί (2.75-3.15-2.70 το σετ). Η Ρόμα βέβαια είναι θέμα χρόνου να αντιδράσει, επομένως όλα προμηνύουν ένα πολύ μεγάλο ματς στο Ολίμπικο. Επιλογή το καλοπληρωμένο Goal/Goal στο 1.90, με βάση τον δείκτη των xGoals που είχαν οι δύο αντίπαλοι στις πρώτες δύο αγωνιστικές, αλλά και την προϊστορία. Οι τελευταίες πέντε αναμετρήσεις τους σε επίπεδο Serie A στη Ρώμη, έληξαν όλες με γκολ εκατέρωθεν (1-1, 2-1, 1-2, 1-2, 1-1).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρόμα – Μίλαν: Goal/Goal (απόδοση 1.90), 21:45
TAGS XGOALS BET BIG GAMES BET ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ