ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Ιταλία: Παραπαίει η Σαμπντόρια, πέφτει ο άσος της Μόντσα

Ο τεχνικός της Σαμπντόρια, Ντέγιαν Στάνκοβιτς
Ο τεχνικός της Σαμπντόρια, Ντέγιαν Στάνκοβιτς © 2022 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Μόντσα με τη Σαμπντόρια για τη Serie A.

Η κατάσταση στη Σαμπντόρια πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και μοιάζει μη αναστρέψιμη. Πέρα από τα δεδομένα αγωνιστικά θέματα, ο σύλλογος αντιμετωπίζει και σοβαρά οικονομικά προβλήματα, με συνέπεια να κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών, αν δεν εξασφαλίσει άμεσα ρευστότητα, που θα του δώσουν τη δυνατότητα να πληρώσει ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Στην πραγματικότητα, ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς ανέλαβε μία "αποστολή αυτοκτονίας", αποδεχόμενος την πρόταση που του έγινε τον περασμένο Οκτώβριο. Ο Σέρβος τεχνικός προσπαθεί να συσπειρώσει την ομάδα υπό αντίξοες συνθήκες, όμως ο κόπος του αποδεικνύεται μάταιος.

Η Σαμπντόρια βρίσκεται στο -9 από τη 17η θέση, που χαρίζει τη σωτηρία και προέρχεται από πέντε διαδοχικές ήττες, μαζί με τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τη Φιορεντίνα. Μάλιστα, σε αυτά τα πέντε ματς δεν κατάφερε καν να βρει δίχτυα.

Η ομάδα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς έχει να σκοράρει από το "κουφό" διπλό επί της Σασουόλο στις αρχές Ιανουαρίου. Έκτοτε είναι άσφαιρη και φυσικά έχει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με μόλις οκτώ γκολ. Επίσης, έχει τη χειρότερη επίδοση σε xGoals υπέρ, με 16,65 σε 20 αγώνες. Ακόμη και η ουραγός Κρεμονέζε έχει 21,58 σε 21 ματς.

Δεν προξενεί λοιπόν, έκπληξη ότι ο άσος της Μόντσα έχει αρχίσει να πιέζεται σε αποδόσεις κάτω του 1.80, ενώ είχε ανοίξει στο 1.85-1.90 (21:45 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24). Σε αντίθεση με τη Σαμπντόρια, η νεοφώτιστη ομάδα του Ραφαέλε Παλαντίνο τα πηγαίνει περίφημα και προέρχεται από το ιστορικό διπλό στο Τορίνο επί της Γιουβέντους.

Η Μόντσα έκανε μόλις τρεις τελικές, όλες όμως ήταν μέσα από την περιοχή και είχαν αξία 1,37 xGoals. Το τελικό 2-0 επομένως, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί άδικο, αφού οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν γενναία, από τη στιγμή που πήραν κεφάλι δύο τερμάτων στο 39'.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το πιο σημαντικό ωστόσο, είναι ότι το αποτέλεσμα με τη Γιουβέντους δεν ήταν απλά ένα πυροτέχνημα. Η Μόντσα είναι αήττητη έξι αγωνιστικές (3-3-0), έχοντας πάρει σε αυτό το διάστημα και ισοπαλία 2-2 από την Ιντερ. Επίσης, έχει χάσει μόνο στη Ρώμη από τη Λάτσιο (1-0) στα τελευταία οκτώ ματς και εντός έδρας συνήθως καθαρίζει αντιπάλους του χεριού της, όπως για παράδειγμα η Σπέτσια (2-0), η Βερόνα (2-0) και η Σαλερνιτάνα (3-0).

Συμπερασματικά, ο άσος είναι λογική επιλογή και για όποιον θέλει να ρισκάρει για καλύτερη απόδοση, μπορεί να ζητήσει και το No/Goal, προκειμένου να φτάσει στο 2.75, καθώς η Σαμπντόρια είναι κυριολεκτικά τσακωμένη με το γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μόντσα – Σαμπντόρια: 1 (απόδοση 1.75), 21:45
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ