XGOALS BET

Προγνωστικά Ιταλία: Ο Όσιμεν, η καθαρή νίκη της Ρόμα και η Ουντινέζε

Ο Βίκτορ Όσιμεν με τη φανέλα της Νάπολι σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Ρόμα | 24 Οκτωβρίου 2021
Ο Βίκτορ Όσιμεν με τη φανέλα της Νάπολι σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Ρόμα | 24 Οκτωβρίου 2021 @2021 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Η επιστροφή του Όσιμεν που κάνει τη διαφορά για τη Νάπολι. Η φόρμα της Ουντινέζε και η ευκαιρία της Ρόμα για ακόμη μία καθαρή νίκη.

Γεμάτο το στοιχηματικό πρόγραμμα και στη Serie A, με έξι αναμετρήσεις απόψε. Η Νάπολι υποδέχεται στο "Αρμάντο Μαραντόνα" τη Φιορεντίνα σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την οικονομία του πρωταθλήματος (16:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24).

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες. Την προηγούμενη εβδομάδα πέτυχε διπλό τίτλου στο Μπέργκαμο επί της Αταλάντα, κερδίζοντας με 3-1. Η Νάπολι, μπορεί να μην είχε την υπεροχή, έπαιξε ωστόσο άριστα την τακτική των αντεπιθέσεων και ήταν υποδειγματικά οργανωμένη πίσω από την μπάλα.

Φυσικά, η κόντρα με τη Φιορεντίνα έχει πολύ διαφορετικές απαιτήσεις και ουσιαστικά από τέτοιου είδους παιχνίδια, θα κριθεί αν οι παρτενοπέι έχουν τελικά τον χαρακτήρα να διεκδικήσουν μέχρι τέλους το Σκουντέτο.

Το σημαντικό νέο για τον Σπαλέτι, είναι ασφαλώς η επιστροφή του Βίκτορ Όσιμεν, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του. Η απουσία του Νιγηριανού φορ δεν έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο παιχνίδι με την Αταλάντα, καθώς η Νάπολι έπαιξε κυρίως στη μετάβαση και εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητά της. Τώρα όμως, σε ένα εντός έδρας ματς, όπου η Νάπολι είναι το φαβορί και θα κληθεί να επιβληθεί, η παρουσία του 23χρονου άσου μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική.

Άλλωστε, πριν τη διακοπή για τις εθνικές, ο Όσιμεν ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, χαρίζοντας έξι βαθμούς στην ομάδα του, αφού έβαλε δύο γκολ τόσο στο 2-1 επί της Ουντινέζε, όσο και στο 2-1 επί της Βερόνα.

Στο 2.25 το anytime του βασικού επιθετικού της Νάπολι κόντρα στη Φιορεντίνα, η οποία δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ 11 σερί ματς εκτός έδρας στη Serie A και απόψε θα παραταχθεί με τρεις σημαντικές απουσίες (Τορέιρα, Μποναβεντούρα, Οντριοθόλα).

Βενέτσια - Ουντινέζε: Προγνωστικά και Ανάλυση

Την ίδια ώρα, η Βενέτσια υποδέχεται την Ουντινέζε (16:00 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24) σε μία αναμέτρηση, όπου το διπλό είναι φαβορί στο 2.15-2.20. Λογική η στάση των στοιχηματικών εταιριών, δεδομένου ότι η Βενέτσια μετράει πέντε διαδοχικές ήττες και εντός έδρας έχει χάσει φέτος εννιά ματς.

Βαθμολογικά, η Βενέτσια έχει πιο ισχυρό κίνητρο. Βρίσκεται στο -3 από τη 17η θέση και μάχεται για την επιβίωσή της στην κατηγορία. Αν πάντως δεν παίξουν... ιταλικές χάρες στο συγκεκριμένο παιχνίδι, η φόρμα είναι ξεκάθαρα με το μέρος των φιλοξενούμενων.

Η Ουντινέζε βρίσκεται στην καλύτερή της φάση μέσα στη σεζόν με ρεκόρ 2-3-1 στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές. Παρότι έβγαλε πολύ δύσκολο πρόγραμμα, πήρε ισοπαλίες εντός έδρας από Λάτσιο και Ρόμα, τσίμπησε βαθμό (1-1) στο Σαν Σίρο από τη Μίλαν, έχασε μόνο εκτός έδρας από τη Νάπολι, ενώ στα δύο βατά εντός έδρας ματς με Σαμπντόρια και Κάλιαρι ήταν εντυπωσιακή.

Τη Σαμπντόρια την κέρδισε 2-1 με xGoals 2,57-0,66 και την Κάλιαρι, πραγματικά την ισοπέδωσε, αφού το 5-1 ήρθε με xGoals 5,37-0,26.

Με δεδομένο ότι επιστρέφει και ο πολύτιμος μεσοεπιθετικός Ντεουλοφέου (9 γκολ), το διπλό δικαιολογημένα έχει το προβάδισμα. Με μεγαλύτερη ασφάλεια βέβαια, μπορούμε να στραφούμε και στο combo Χ2 & Over 1,5 σε απόδοση που αγγίζει το 1.80.

Ρόμα - Σαλερνιτάνα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Λίγο αργότερα, η Ρόμα περιμένει στο Ολίμπικο την ουραγό και σχεδόν καταδικασμένη Σαλερνιτάνα, η οποία απέχει εννιά βαθμούς από τη γραμμή σωτηρίας (19:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24).

Η Ρόμα ηττήθηκε την Πέμπτη στη Νορβηγία, με 2-1 από την Μπόντο Γκλιμτ και έτσι η πρόκριση για τα ημιτελικά του Conference League θα κριθεί σε τέσσερις ημέρες στη Ρώμη. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο δυσκολεύτηκε ξανά με τον συνθετικό χλοοτάπητα του γηπέδου της πρωταθλήτριας Νορβηγίας, επί της ουσίας όμως, πλήρωσε μία λάθος εκτίμηση του Ρουί Πατρίσιο και μία στατική φάση.

Στο πρωτάθλημα, οι τζιαλορόσι έχουν σκαρφαλώσει στην 5η θέση και κάνουν την ύστατη προσπάθεια μήπως προλάβουν την τετράδα, αν και κάτι τέτοιο μοιάζει αρκετά δύσκολο στις αγωνιστικές που απομένουν. Σε κάθε περίπτωση, η Ρόμα είναι αήττητη δέκα σερί αγώνες (6-4-0) στη Serie A, έχοντας βελτιώσει αισθητά την αμυντική της συμπεριφορά.

Είναι χαρακτηριστικό, πως οι τέσσερις τελευταίες νίκες της, με Σπέτσια, Αταλάντα, Λάτσιο και Σαμπντόρια ήρθαν με λευκό παθητικό. Ειδικά το διπλό στη Γένοβα, ήταν ο ορισμός της επαγγελματικής νίκης, αφού η Ρόμα επικράτησε με μόλις μία τελική στο στόχο και απειλήθηκε ελάχιστα, σε ματς με xGoals 0,45-1,18.

Είχε προηγηθεί το 3-0 στο ντέρμπι Derby Della Capitale, όπου τα xGoals ήταν 2,48-0,36, ενώ και στο 1-0 επί της Σπέτσια, η Ρόμα πρακτικά δεν κινδύνευσε καθόλου κρίνοντας πάλι από τα xGoals (0,36-4,56).

Στον αντίποδα, η Σαλερνιτάνα έχει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με 22 γκολ ενεργητικό. Εχει επίσης τα λιγότερα xGoals, 25,25 σε σύνολο 29 αγώνων, δηλαδή 0,87 ανά ματς. Στις τέσσερις προηγούμενες αγωνιστικές, έμεινε άσφαιρη απέναντι σε Ιντερ, Γιουβέντους και Τορίνο, ενώ για το αποψινό παιχνίδι είναι τιμωρημένος ο κορυφαίος της σκόρερ Μπονατσόλι (7 γκολ). Ο άσος από το 1.35 ανεβαίνει στο 2.05 σε combo με το No/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βενέτσια – Ουντινέζε: Χ2 & Οver 1,5 (απόδοση 1.80), 16:00
  • Νάπολι – Φιορεντίνα: Όσιμεν Να Σκοράρει (απόδοση 2.25), 16:00
  • Ρόμα – Σαλερνιτάνα: 1 & No/Goal (απόδοση 2.05), 19:00
TAGS XGOALS BET ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ