BIG GAMES BET

Προγνωστικά Ιταλία: Με το 2.80 του Λουκάκου στο κυπελλικό Derby d' Italia

Προγνωστικά Ιταλία: Με το 2.80 του Λουκάκου στο κυπελλικό Derby d' Italia
@2023 ARMANDO FRANCA/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το μεγάλο ημιτελικό του Coppa Italia απέναντι στην Ιντερ και τη Γιουβέντους.

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται ο επαναληπτικός ημιτελικός του κυπέλλου Ιταλίας ανάμεσα στην Ιντερ και τη Γιουβέντους (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με 1-1 στο Τορίνο. Υπενθυμίζεται ότι δεν ισχύει πλέον ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, επομένως αν έρθουν ξανά ισόπαλες απόψε, τότε θα οδηγηθούν σε παράταση κι αν χρειαστεί σε πέναλτι.

Ο πρώτος αγώνας είχε επεισοδιακό φινάλε, με την Ιντερ να παίρνει προβάδισμα στο 83' και τη Γιουβέντους να ισοφαρίζει με πέναλτι στις καθυστερήσεις. Ακολούθησε σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών και αποβλήθηκε μεταξύ άλλων και ο Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος έγινε στόχος ρατσιστικών συνθημάτων από μερίδα οπαδών των μπιανκονέρι.

Το θέμα εξετάστηκε από την ιταλική ομοσπονδία, η οποία "έσβησε" την τιμωρία του Λουκάκου, επομένως ο Βέλγος φορ θα αγωνιστεί κανονικά στο αποψινό Derby d' Italia, το οποίο θα κρίνει την πρώτη φιναλίστ του ιταλικού κυπέλλου για το 2023.

Η Ιντερ κέρδισε την Κυριακή εύκολα με 3-0 εκτός έδρας την Έμπολι και συνεχίζει την προσπάθειά της στο πρωτάθλημα για μία θέση στην πρώτη τετράδα. Για τους νερατζούρι αυτή ήταν μόλις η δεύτερη νίκη τους στα τελευταία δέκα επίσημα ματς. Η άλλη ήρθε επί της Μπενφίκα, στη Λισαβόνα και ουσιαστικά χάρισε στην ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Στον αντίποδα, η Γιουβέντους κέρδισε μόνο τη Σπόρτινγκ στα έξι προηγούμενα επίσημα ματς και πέρασε στα ημιτελικά του Europa League, χάρη στο 1-1 που πήρε στον επαναληπτικό της Λισαβόνας. Στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση μετά την επιστροφή του -15, ωστόσο στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές γνώρισε ισάριθμες ήττες.

Μετά το 2-1 στη Ρώμη από τη Λάτσιο και το 1-0 στην έδρα της Σασουόλο, η Γιουβέντους έχασε την Κυριακή και από τη Νάπολι, στο Τορίνο, με γκολ στο 94' (1-0) και ενώ προηγουμένως είχε ακυρωθεί τέρμα του Ντι Μαρία (83') για επιθετικό φάουλ, με χρήση VAR.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η "Γηραιά Κυρία" έχει κερδίσει φέτος δύο φορές την Ιντερ για τη Serie A. Με 2-0 τον περασμένο Νοέμβριο στο Τορίνο και με 1-0 τον Μάρτιο, μέσα στο Μιλάνο. Για το αποψινό ματς πάντως οι μπουκ θεωρούν καθαρό φαβορί την έδρα. Μάλιστα, ο άσος από το 2.00-2.05 έχει πιεστεί πλέον σε τιμές οριακά άνω του 1.90.

Η αλήθεια πάντως είναι πως καμία από τις δύο ομάδες δεν βγάζει εικόνα εμπιστοσύνης και συνέπειας. Αμφότερες έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετική ευρωπαϊκή πορεία, ωστόσο "επιβιώνουν" μέχρι στιγμής με εξάρσεις και κάποιες σκόρπιες θετικές εμφανίσεις. Συν τοις άλλοις, η Γιουβέντους έχει και ορισμένες καλές απουσίες για το αποψινό ντέρμπι, αφού είναι νοκ άουτ οι Βλάχοβιτς και Κεν και τιμωρημένος ο Κουαδράδο. Μπροστά λοιπόν, θα παίξει το δίδυμο Ντι Μαρία, Μίλικ, ενώ το κενό του Κολομβιανού στη δεξιά πτέρυγα θα προσπαθήσει να αναπληρώσει ο Ντε Σίλιο.

Σε ό,τι αφορά στους γηπεδούχους, ο Ιντσάγκι αναμένεται να επαναφέρει στην ενδεκάδα τον Λαουτάρο Μαρτίνες αντί του Κορέα. Ο Αργεντινός άσος θα παίξει δίπλα στον ανεβασμένο Λουκάκου, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ την Κυριακή με την Έμπολι. Ο Βέλγος είχε σκοράρει επίσης και στο πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου, ενώ είχε βρει δίχτυα και στο διπλό επί της Μπενφίκα. Στο 2.80 το anytime του 30χρονου άσου, ο οποίος θα έχει και έξτρα κίνητρο μετά τα όσα... άκουσε στο Αλιάντς Στάντιουμ από μερίδα ανεγκέφαλων οπαδών της Γιουβέντους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιντερ – Γιουβέντους: Λουκάκου Anytime (απόδοση 2.80), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ