ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Ιταλία: Με τα combo της Γιουβέντους και της Νάπολι

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς με τη φανέλα της Γιουβέντους μετά τον τελικό του Κυπέλλου με την Ίντερ
Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς με τη φανέλα της Γιουβέντους © 2022 ALESSANDRA TARANTINO/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Γιουβέντους - Σπέτσια και Νάπολι - Λέτσε για την τέταρτη αγωνιστική της Serie A.

Μετά από τρεις αγωνιστικές στη Serie A η Γιουβέντους έχει ήδη δύο βαθμολογικές απώλειες και απόψε φιλοξενεί τη Σπέτσια με στόχο να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από δύο σερί ισοπαλίες (21:45 Cosmote Sport 1HD, LIVE από το SPORT24).

Γιουβέντους - Σπέτσια: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στη δεύτερη αγωνιστική, η Γιούβε κόλλησε στο 0-0 με τη Σαμπντόρια στη Γένοβα, εμφανίζοντας σοβαρό δημιουργικό πρόβλημα σε ματς με xGoals 0,95-0,81. Ακολούθησε το εντός έδρας 1-1 με τη Ρόμα, όπου η εμφάνιση των "μπιανκονέρι" ήταν διπρόσωπη.

Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι έπιασε από το λαιμό τη Ρόμα, προηγήθηκε στο 2' με τον Βλάχοβιτς και είχε τον απόλυτο έλεγχο, χωρίς ωστόσο να φτιάξει σημαντικές ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος η ένταση μειώθηκε αισθητά και η Γιουβέντους δεν απέφυγε την ισοφάριση από μία στατική φάση (69'), χωρίς να μπορέσει στη συνέχεια να αντιδράσει.

Το θετικό για τη Γιούβε είναι ότι απόψε φιλοξενεί έναν βατό αντίπαλο όπως η Σπέτσια. Η ομάδα του Λούκα Γκότι έχει μαζέψει τέσσερις βαθμούς στις πρώτες αγωνιστικές, ωστόσο σε κανένα παιχνίδι δεν ήταν καλύτερη της αντιπάλου. Στη νίκη της πρεμιέρας με 1-0 επί της Έμπολι τα xGoals ήταν 0,86-0,99, ενώ στο 2-2 με τη Σασουόλο την περασμένη αγωνιστική τα xGoals ήταν 1,18-2,84.

Στη δεύτερη αγωνιστική, η Σπέτσια έπαιξε στο "Μεάτσα" με την Ίντερ, σε ένα παιχνίδι ανάλογης δυσκολίας με το αποψινό και ήταν παντελώς ακίνδυνη. Έχασε με 3-0 (xGoals 2,63-0,48) σε ένα παιχνίδι που οι τελικές προσπάθειες ήταν 19-2 υπέρ των "νερατζούρι".

Ανάλογη εικόνα αναμένεται και απόψε στο Τορίνο με τη Γιουβέντους να έχει τον πλήρη έλεγχο απέναντι στη Σπέτσια. Στο χέρι λοιπόν της Γιούβε να επικρατήσει με καθαρό σκορ και να φτιάξει την ψυχολογία της εν όψει της δύσκολης αναμέτρησης με τη Φιορεντίνα στο Αρτέμιο Φράνκι, το ερχόμενο Σάββατο. Από το 1.30 ο άσος ανεβαίνει σε τιμές άνω του 2.00 σε combo με το No/Goal. Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι η Γιουβέντους κέρδισε με 1-0 τη Σπέτσια εντός έδρας και πρόπερσι με 3-0.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νάπολι - Λέτσε: Προγνωστικά και Ανάλυση

Την ίδια ώρα, η Νάπολι φιλοξενεί στο "Αρμάντο Μαραντόνα" τη Λέτσε και είναι ασφαλώς το απόλυτο φαβορί στο 1.25 (21:45 Cosmote Sport 2HD, LIVE από το SPORT24). Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι προέρχεται από το 0-0 με τη Φιορεντίνα, σε ένα παιχνίδι που επισκιάστηκε από το επεισόδιο, που είχε ο τεχνικός των "παρτενοπέι" με οπαδό των γηπεδούχων.

Για τη Νάπολι αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα, μετά τις επιβλητικές νίκες με 5-2 επί της Βερόνα και 4-0 επί της Μόντσα. Και στη Φλωρεντία η Νάπολι είχε τον πρώτο λόγο (xGoals 0,38-1,69) για τη νίκη, δεν έφτασε όμως στα ίδια επίπεδα απόδοσης όπως στις πρώτες δύο αγωνιστικές.

Απόψε, απέναντι στη νεοφώτιστη Λέτσε, η οποία έχει τα λιγότερα xGoals υπέρ (2,27) στην κατηγορία μετά την Έμπολι (2,12), η Νάπολι λογικά θα επιβεβαιώσει τον φαβοριτισμό της πριν πάει να παίξει το Σάββατο στο Ολίμπικο με τη Λάτσιο.

Το θέμα είναι πώς μπορούμε να δώσουμε αξία στον άσο. Μέχρι στιγμής, ο παίκτης που έχει κλέψει τις εντυπώσεις είναι ο Κβίτσα Κβαρατσκέλια, που έχει σημειώσει ήδη τρία γκολ στη φετινή Serie A. Στο 2.30 προσφέρεται το anytime του 21χρονου Γεωργιανού άσου. Μαζί με τον άσο ξεπερνάμε το 2.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γιουβέντους – Σπέτσια: 1 & No/Goal (απόδοση 2.02), 21:45
  • Νάπολι – Λέτσε: 1 & Anytime Κβαρατσκέλια (2.52), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ