ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Ιταλία: Με ροτέισον ο Μουρίνιο, πιέζεται ο άσος της Φιορεντίνα

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση της Ρόμα με τη Φέγενορντ
Ο Ζοζέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση της Ρόμα με τη Φέγενορντ © 2023 PETER DEJONG / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Φιορεντίνα - Ρόμα και Ιντερ - Αταλάντα για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Η 37η αγωνιστική της Serie A άνοιξε την αυλαία της την Παρασκευή με το 2-2 της Σαμπντόρια κόντρα στη Σασουόλο και απόψε συνεχίζεται με ακόμη τέσσερα παιχνίδια.

Στη Φλωρεντία, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Ρόμα (19:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24) μετά τον χαμένο τελικό στο Coppa Italia, την Τετάρτη από την Ιντερ. Παρότι προηγήθηκε στο 4' με τον Γκονζάλες, δέχθηκε την ανατροπή μέχρι το 37' και ηττήθηκε με 2-1. Στο δεύτερο μέρος είχε τις ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να στείλει το ματς στην παράταση.

Πλέον, η ομάδα του Βιντσέτσο Ιταλιάνο στρέφει την προσοχή της στον τελικό του Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Γουέστ Χαμ στις 7 Ιουνίου. Απόψε πάντως έχει την ευκαιρία να πετύχει μία νίκη ψυχολογίας και να αφήσει πίσω της την κυπελλική ήττα.

Και αυτό διότι η Ρόμα είναι προφανές πως έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στον τελικό του Europa League, με τη Σεβίλλη, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στη Βουδαπέστη.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο είναι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα έξι αγωνιστικές (0-4-2), μετά και το 2-2 με τη Σαλερνιτάνα. Βρίσκεται στο -4 από την τέταρτη Μίλαν, επομένως για να παίξει την ερχόμενη σεζόν στους ομίλους του Champions League, η μοναδική διέξοδος είναι να κατακτήσει το Europa League.

Είναι δεδομένο πως ο Μουρίνιο θα προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον, για να προστατεύσει τους περισσότερους βασικούς του εν όψει Σεβίλλης. Ούτως ή άλλως, έμεινε εντελώς εκτός αποστολής ο Ντιμπάλα (11 γκολ, 6 ασίστ ) και ο αρχηγός Πελεγκρίνι (4 γκολ, 5 ασίστ), ενώ είναι νοκ άουτ και ο μπακ Σπινατσόλα (1 γκολ, 4 ασίστ). Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και παίκτες από τη Β' ομάδα, μεταξύ αυτών και ο 18χρονος στόπερ Δημήτρης Κεραμίτσης.

Αναμενόμενα ο άσος κινείται πτωτικά και από τα αρχικά 2.45-2.50 έχει φτάσει στο 2.05-2.10 κατά μέσο όρο. Άλλωστε, η Ρόμα στα τελευταία οκτώ ματς εκτός έδρας για το πρωτάθλημα έχει μόνο μία νίκη (1-3-4).

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στο Μιλάνο, η Ιντερ φιλοξενεί την Αταλάντα και ουσιαστικά χρειάζεται έναν βαθμό για να εξασφαλίσει ότι θα τερματίσει στην πρώτη τετράδα (21:45 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24), έχοντας το κεφάλι της ήσυχο εν όψει και του τελικού του Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι στις 10 Ιουνίου. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι μετά το Σούπερ Καπ, κατέκτησε την Τετάρτη και το κύπελλο με δύο γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες.

Οι νερατζούρι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και μετρούν εννιά νίκες στα τελευταία 10 επίσημα παιχνίδια τους. Μοναδική ήττα σε αυτό το διάστημα το 3-1 από την πρωταθλήτρια Νάπολι, σε ένα ματς ωστόσο που η Ιντερ κατέβηκε με εναλλακτική σύνθεση διότι ακολουθούσε ο τελικός του Coppa Italia με τη Φιορεντίνα.

Στον αντίποδα, η Αταλάντα, μετά την τιμωρία της Γιουβέντους, είναι στην πέμπτη θέση και κρατάει πλέον στα δικά της χέρια την έξοδο στο Europa League. Αν μάλιστα κερδίσει απόψε στο Μεάτσα, θα μπει γερά στο κόλπο και της τετράδας, αφού θα μειώσει στο -2 από την τρίτη Ιντερ.

Η ομάδα του Γκασπερίνι κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική με 3-1 τη Βερόνα, ωστόσο παραμένει ασταθής και αναξιόπιστη φέτος. Προηγουμένως είχε χάσει με 1-0 στο Σαλέρνο και με 2-0 στο Μπέργκαμο από τη Γιουβέντους.

Με βάση τη φόρμα της Ιντερ, ο άσος είναι σωστό φαβορί στο 1.90-1.95, ωστόσο οι γηπεδούχοι βολεύονται και με το Χ, επομένως μάλλον είναι καλύτερο να στραφούμε στα γκολ, στη λογική ότι η Αταλάντα θα ρισκάρει για ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Στο 1.70+ το Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φιορεντίνα – Ρόμα: 1 (απόδοση 2.10), 19:00
  • Ιντερ – Αταλάντα: Goal/Goal (απόδοση 1.70), 21:45
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ