XGOALS BET

Προγνωστικά Ιταλία: Με φόρα από την ευρωπαϊκή πρόκριση η Μίλαν

Προγνωστικά Ιταλία: Με φόρα από την ευρωπαϊκή πρόκριση η Μίλαν
@2023 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Μίλαν κόντρα στη Σαλερνιτάνα για τη Serie A.

Η Μίλαν πανηγύρισε μία σπουδαία πρόκριση την Τετάρτη, μέσα στο Λονδίνο, απέναντι στην Τότεναμ. Υπερασπίστηκε τη νίκη της με 1-0 στο πρώτο ματς και με το ισόπαλο 0-0 πέρασε στα προημιτελικά του Champions League για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι πραγματοποίησε μία αψεγάδιαστη αμυντικά εμφάνιση. Έκλεισε όλους τους διαδρόμους και με εξαίρεση μία επικίνδυνη κεφαλιά του Κέιν δεν ανησύχησε σχεδόν καθόλου. Μάλιστα, προς το τέλος, όταν πλέον η Τότεναμ είχε πάρε περισσότερα ρίσκα, έχασε ευκαιρίες και για να φύγει νικήτρια από την αγγλική πρωτεύουσα (xGoals 0,51-1,62).

Αυτή η μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία αναμένεται να δώσει έξτρα ώθηση στους ροσονέρι για τη συνέχεια της σεζόν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι παράλληλα με το τρέχον Champions League, η Μίλαν οφείλει να φροντίσει ότι θα βρίσκεται και στο επόμενο.

Απόψε λοιπόν, έχει την ευκαιρία να πιάσει στη δεύτερη θέση την Ιντερ και να αφήσει τη Λάτσιο στο -1 και τη Ρόμα στο -3, εφόσον κερδίσει τη Σαλερνιτάνα στο Σαν Σίρο (21:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Η Μίλαν είναι λογικά το καθαρό φαβορί, σε τιμές κάτω το 1.30.

Για τους πρωταθλητές είναι σημαντικό ότι το ματς γίνεται Δευτέρα, καθώς είχαν μία ημέρα παραπάνω για να προετοιμαστούν, μετά την επίπονη προσπάθειά τους στο Λονδίνο. Επίσης, ο Πιόλι έχει σχεδόν γεμάτο το οπλοστάσιο του, αφού εκτός είναι μόνο ο Μεσίας (4 γκολ).

Προγνωστικά Στοιχήματος

Υπενθυμίζεται, ότι ο 57χρονος τεχνικός έχει αφήσει πλέον στην άκρη του 4-2-3-1 και παίζει με 3-4-2-1. Χάρη σε αυτή την αλλαγή, η Μίλαν έχει αποκτήσει αμυντική σταθερότητα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα τελευταία έξι παιχνίδια της κράτησε πέντε φορές ανέπαφη την εστία της. Σε αυτό το διάστημα, μόνο απέναντι στη Φιορεντίνα η εμφάνισή της ήταν μη αποδεκτή, με συνέπεια να χάσει με 2-1. Ωστόσο, η συγκεκριμένη ήττα δικαιολογείται, καθώς το μυαλό ήταν περισσότερο στο επόμενο ματς με την Τότεναμ, την οποίο ακολούθησε τέσσερις ημέρες μετά.

Στον αντίποδα, η Σαλερνιτάνα έχει σοβαρό επιθετικό πρόβλημα, αφού έμεινε άσφαιρη πέντε φορές στις επτά προηγούμενες αγωνιστικές. Στην πιο πρόσφατη, στη Γένοβα, η ομάδα του Πάουλο Σόουζα κόλλησε στο 0-0 με την ουραγό και ουσιαστικά καταδικασμένη Σαμπντόρια, σε ένα ματς με xGoals (0,55-0,65). Επίσης, στα παιχνίδια της με αντιπάλους πρώτης γραμμής, η Σαλερινάτα αποδεικνύεται παντελώς ακίνδυνη. Στο ντεμπούτο του Πάουλο Σόουζα, είχε χάσει 2-0 εντός έδρας από τη Λάτσιο με xGoals 0,34-3,09. Προηγουμένως είχε χάσει 3-0 εντός έδρας από τη Γιουβέντους με xGoals 0,52-2,90 και 2-0 από τη Νάπολι με xGoals 0,48-1,82. Ακόμη και στο ταπεινωτικό 8-2 από την Αταλάντα στο Μπέργκαμο, δεν κατάφερε να πιάσει τη μονάδα στα xGoals (3,22-0,54).

Στο χέρι της Μίλαν να φτάσει σε μία καθαρή νίκη. Στο 1.90+ ο άσος με No/Goal. Πέρυσι, οι ροσονέρι είχαν κερδίσει με 2-0 στο Μιλάνο της Σαλερνιτάνα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μίλαν – Σαλερνιτάνα: 1 & Νο/Goal (απόδοση 1.92), 21:45
TAGS XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ